IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Egyébként nagyon félek attól, hogy a CoD be fog fulladni. Sanyo is folyamatosan linkeli a többi fejlesztést, szerintem a World of Planes (world of tanks repszimre) nagyon éles konkurenciája lesz. Gondolom az irányítás, fizika, DM meg sem közelíti majd a CoD-ot, de ha gyors, pörgős multit tud felkínálni, akkor nagyon nehéz lesz vele versenyezni. Nagyon félek attól, hogy kiegnek már neki se állnak. Tehát befullad, ahogy most van, nem lesznek új gépek, és nem lesznek úh hadszínterek... Abba a helyzetbe, amibe belemanőverezték magukat a fiúk, nagyon nehéz lesz kijönni.

Illetve ki lehetne, egy ütős javítással, amit lehetőleg már egy kisebb kieggel (pár új gép, mondjuk 1941 elejéről, orosz front) ingyen. Ezzel párhuzamosan intenzív sajtókampány a neten, magazinokban és a szimulátoros közösségben. Röviden ennyi a marketing terv összefoglalója. Csak ez pénzbe kerül. Mert mondjuk az első tervezett fizetős kieg bevételeiről le kellene mondani. Bár meg lehetne csinálni úgy, hogy annak csak egy része lenne ingyenes, patch része...

Értitek mire gondoltam? Abból indultam ki, hogy a CoD-ot is hasonló életciklusra tervezik mint az Il-2-őt. Ős CoD, valami FB, AEP, PF, stb. Nekem ez egyébként szimpatikusabb, mint a World of Tanks üzleti modell, amiben ha prémium lőszert akarsz multiba, akkor küldj sms-t. Gondolom a Wolrd of Planes is ilyen lesz.

De summa summarum: megkerülhetetlen egy ütős javítás a CoD-hoz. Anélkül nem megy.