IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mert a Kraftwerk az annyira új volt ,én meg annyira kisgyerek és így megmaradt kedvencnek:) Na de azért ez messze nem olyan zene mint pl az az Atya vagy mi:) Máskülönben én minden zenét meghallgatok ,sőt a komoly zenét is szeretem,ahogy idősödöm egyre jobban. Egyedül a tucc tucc tól ,meg fásy Zsülikétől ráz ki a hideg:)) Pontosabban a tehetségtelen magamutogató arcoktól,pont tegnap volt ,hogy hazaértem melóból ,úgy este 7 körül leültem enni a tévé be volt kapcsolva ,a gyerekek nézték,és Győzikéről ment a híradás. 1 perc után hozzávágtam a tévéhez a papucsomat ,mert hiába kértem nem kapcsolták ki. Azt bánom,hogy nem az acélbetétes bakancsom volt még rajtam. Erősen töprengek ,hogy eliminálom a lakásból a televíziókat.