IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #44540 B@zdm*g Laca, ha akartál volna se tudtál volna jobban megdöbbenteni!!!! Most sikerült leesnem a székről miattad :DDDD
Életem meghatározó zenekara a Kraftwerk!!! Én 4 éves voltam, amikor először hallottam és láttam ezt:
Lefagytam a gyönyörtől és libabőrben úsztam percekig! Akkor mindenki körülöttem sissy catch, samanta fox meg madonna és michael jeksonra nyáladzott. Ezeket persze ezek után mind gyűlöltem. Befogtam a fülemet amikor leadták. Amikor meg megkérdezték, hogy akkor én mit szeretek, elkezdtem utánozni, hogy: "point, point csat, po po po point, point csatt csatt"
Ne tudd meg milyen fejet vágtak. "Ez a gyerek nem normális. Ilyen zene nincs is. Mindig ilyen?"
A következő meghatározó élmény: