IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DarkCruiser
    helo mindenki! már tegnap is olvasgattam a hozzászólásokat, csak még nem tudtam irni a fórum okossága miatt. még be kell állitgatnom joystickot is meg pedalokat. nemtom ti hogy csináljátok, nekem logitech wingman joyom van, mint botkormány, és egy kormány pedáljai szolgálták anno az oldalkormányt. azóta format volt, uj oprendszer, stb...
    kb. még annyi problémám van, hogy van e magyar szerver, állandó, és hogy azt szabad e használni olyanoknak mint én, tehát elmndhatjátok e az IP jét meg a pass ot ha van rá =))
    mert nagyon szeretnék magyarokkal repkedni.
    amugy repülésszakértés terén kb olyan szinten vagyok mint Vlala, ugy csinálom a manövereket, de hogy immelmann... =)))
    ja és jó olvasgatni, hogy vkik télleg ennyire tudják a repülöket, tök jó =))
    előre is thx a válaszokat