IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bgabor
    Én komplex engine managementel repülök,de nemigazán tudom,miben küldönbözne,ha ez kikapcsolnám. Amit lehet kapcsolgatni a motoron,az tök egyértelmű. A turbófeltöltő helyzete le van írva a readme-ben,hogy melyik orosz gépnél milyen magasság fölött kell 1-esről 2-esre állítani. A légcsavar-állásszög is egyértelmű. Egyedül amit nem tudok,az az,hogy az üzemanyag-keverék arány micsoda,és miszerint kell állítgatni. Annyit észrevettem He-111nél,hogyha egy bizonyos magasság fölött 80%-ra veszem vissza a mix-et,akkor nagyobb fordulatszámon mennek a motorok. Nem tudja tehát valaki,mi ez a mix dolog?

Hülye kérdés,de a Rata melyik orosz géptípust takarja? És miért éppen ez a neve?