IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na, voltam bent a t-mobilnál. Amit tippeltünk is, a 3G internet vitt le a diminóról egy 10-est cirka 3 óra alatt 7,62 MB (!!) letöltött adatmennyiségért. Lobogtattam volna egyébként ezt a lapot (a fogyasztóvédelem oldalán linkelték ezt), de egyrészt nem volt rá szükség, az ügyintéző teljesen normális volt, nem kezdett győzködni, hogy én vagyok a hülye, másrészt ez csak az előfizetésesekre vonatkozik, dominóra nem. Úgyhogy a panaszt és a jóváírási kérelmet is azzal az indokkal írtuk meg, hogy a net az előfizetéses kártyámon is tiltva volt, és amikor két hónapja váltottam, akkor azt kértem, hogy azokkal a beállításokkal legyen a dominós is. Tehát ezzel gyakorlatilag kértem a tiltást. Lehet ezzel megszívtam volna, mert dominón kifejezetten kérni kell, hogy ne legyen net. Úgyhogy most itt tartunk, a pénzt még nem írták jóvá, de nem is gondoltam, hogy ez egy napos hercehurca lesz...