IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja :) És kb 2 nap múlva ment volna a kukába:)
És még az is lehet,hogy ez se fogja bírni. Egy készülék (bármilyen ) átlagéletkora nálam 2-3 hónap,onnantól romokban hevernek.
Erre azt mondták,hogy bírja a port,meg nem karcolódik. Meglássuk:)
Cimborám a helyi T-s bolt vezetője,mondtam neki ,ha karcos lesz hozom vissza:)De komolyra fordítva,nem való egy Iphone építkezésre,de ha már vettem volna komolyabbat akkor csakis HTC-t. Gyereknek az van az a legnagyobb,az tökéletes. De ez is jó,csak az első napok fellángolása miatt van ez a nagy foglalkozás vele,holnaptól már csak használati tárgy.
Jelzem a fiam ráhekkelt egy IGO-t,és kipróbáltam. Teljesen jó,nem kell hozzá net. Főleg az tetszik,hogy Pákó -t tettem be navigátornak:)
Ez a magyar nyelv hiánya dolog meg csak elsőre furcsa,egyszerű ez mint a szög ,hamar rájön az ember,és fel sem tűnik,hogy englis. Meg nem buzerálja a polgár egész nap a kütyüt:)