IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Csak annyit még ehhez a mobilnates dologhoz, hogy jelenleg még vodás vagyok és ott ugy van ha nincs mobilnet elöfizetésed akkor is minden elöfizetésnél alapbol tud csatlakozni netre de gprs gsm alapon 12ft/10kb értékben , igy amikor nincs mobil net elérésed, de valami online tartalmat elinditasz a telefonodon akkor ennyivel számolnak.
Ezért szoktam a napi netet megrendelni tölük amikor hosszabb idöre elmegyek ottnonrol és meg akaron nézni a mailjeimet ilyenkor egy SMS-t küldök és 150ft-ért egy napig vagy 10mb-ig használhatom a netet.Ennyit böven megér.
De jövö hét folyamán sztem én is növelem a Defy-sek táborát T-nél,de ahhoz a 100mb-os netet mellérendelem az ilyen hibák elkerülése végett , mert ott nincs tulforgalmazási dij csak lelassitják a net sebességét.