IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Csak emiatt volt régen beállítva a TV-nken a Budapest Tévé ... a MESTER akkora műsort csinált mindig, hogy párommal hülyére röhögtük magunkat ...

Mióta vége, a salomTV-k próbálják átvenni ezeket a dolgokat, most EzoTV címen láttam ... Múltkor valami májusfával hadonásztak (Asszem valami életfa volt vagy mi ...) tegnap pedig egy aranyszínű csodakéssel hadonászott egy hölgy. (nagyjából 30 forintos lengyelpinyós készlet része lehetett anno ... most aranyhullást hivatott generálni ...)

Volt köztünk egy nagy kedvencem, az minden kétséget kizáróan a legjobb technikát választotta arra, hogy megkérdőjelezhetetlennek tűnjön a tudása. Asszem ZOLTÁN volt, az igazlátó: "Hívjon fel engem, mondja meg a nevét és a az életkorát, még kérdeznie sem kell, én már a választ fogom mondani ..."

Felhívta Rózsika 59 és ő válaszolt ...

Viszont visszatérve a mesterre ... Annyira bejött ez az egész, hogy csináltam magamnak egy csakramérőt melóba, és ha valamivel nem tudunk mit kezdeni, akkor megmérjük a csakráit, majd energizáljuk ... És javítottunk meg így halottnak hitt laptopwinyót is :)

@Leon: az a baj, hogy olyan qrvatoleráns világban élünk, hogy az nem baj, hogy ezek a komédiások átbasszák a népet lenyúlva a pénzüket (És átbasszák, tisztelet a kivételnek, mert hamis reményeket adnak ...) de megbüntetni nem lehet őket, mert tisztelni kell minden f@szságot :(