IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igen, igazad..lenne! Én ezt a kicsit másképpen látom, bár lehet, hogy Te is.
Ezt a faszit és az összes, hasonló szemfényvesztő csaló fosbojlert úgy bezárnám, hogy rájuk rozsdásodna a falakat. A jósokkal kezdeném és ezzel a fasszal fejezném be. Ez a köcsög és amit csinál az szerintem kimeríti a kuruzslás fogalmát. Mi is a kuruzslás?
"gyógyítás, orvoskodás jogosultság nélkül; kuruzsló, aki diploma v. egyéb jogosítvány nélkül gyógyít s az orvos szerepét játsza. A törvényeink (1876. XIV. t.-c.) a K.-t csak akkor büntetik, ha keresetképen folytattatik;"
Márpedig a betelefonálók abban a hiszemben telefonálnak (és FIZETNEK emel díjas összeget), hogy ez a szerencsétlen fasz majd meggyógyítja őket.
Igen, hibásak egy kicsit azok is akik telefonálnak ergo életben tartják ezeket. De nem tudom Te magad voltál e már nagyon-nagyon beteg, esetleg valamelyik közeli hozzátartozód. Ha igen biztos tudod, hogy egy beteg (esetleg halálos beteg) minden szalmaszálba belekapaszkodik, mindent elhisz, mindenért fizet a gyógyulás reményében. Ezt kihasználni az egyik leg undorítóbb amit csak el tudok képzelni.
(ne érts félre, nem rád haragszom vagy valami csak éppen neked válaszolok
)