IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bgabor #4357 Na,bevizsgáltam mind a négy sugárhajtású cuccost(He-162,Me-163,Me-262,Go-229) és még mindig a Gotha a legjobb. Mindegyikkel Ace szintű B-17esek (4db) ellen nyomtam 7500on.Bár a Me-262 es a legnépszerűbb,ezt találtam a leggyengébbnek. A He-162 nagyon érzékeny a kormánymozdulatokra,és nem megfelelő a fegyverzete (egyedül ebben van 20mm es gépágyú,a többieknek mind 30mm-es van. A különbség nagyon érezhető) A Me-163 Komet remek és gyors szerkezet,de harchoz túlságosan is gyors. Úgyértem,rárepülsz egy B17esre,alig tudod rávinni a célkeresztet,650-el repül a gép,és neked kb másfél másodperced van a lőtávolba kerülés és a cél mellett való elrepülés között. Ez persze B-17es célokra vonatkozik,amik ugye könnyű célpontok,tekintve hogy nagyok és lomhák(az erős védőfegyverzetüket most nem számítom,úgy se tudnak eltalálni,amikor 700-al elzúgok mellettük :-)) Vadászgép méretű célpontot szvsz nemigen lehet leszedni vele. Hiába,a Komet olyan,mint egy irányított rakéta! Bármit utolér,megelőz pillanatok alatt,de ilyen körülmények között célozni nemigen lehet. Maradt a Go-229,ami bár lassan repül ahhoz képest,hogy sugárhajtású (400-450km/h),mégis remekül manőverezhető és ehhez van a legtöbb lőszer. A manőverezhetőség fontos! Pl: A He-162essel egy nyomorult Immelmann-t sem lehet megcsinálni,egyszerűen elfogy a sebesség,mielőtt kihúznám emelkedésből! Gothával simán lehet.
Ja, elvileg van még a játékban még 1 sugárhajtóműves típus,az YP-80-as is,de azt maximum körberöhögni tudom.