IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vlala #4345
    Huuuamindenit... 65 új üzenet. Ti nem gondoltok arra, hogy valaki dolgozik is? Most kénytelen vagyok végigolvasni az összeset ebédszünetben, majd kajálok munkaidőben.

Na jó, komolyxn ne vegye valaki!

Joystick-kérdés: nem a gép számít, hanem a pilóta, mindegy, mid van, ha ahhoz szoktál hozzá.
    Sugárhajtóművek:
    Az eredeti IL2-ben még nem volt sugaras gép, ha jól tudom, akkor a ME262-t sem lehetett meglovagolni. Ez a game egy szimulátor, és könnyedén el tudom képzelni, hogy ezek a kiforratlan gépek tényleg így (nem) működtek anno.
    GO229: az UFO. Tényleg ugyanaz a hajtómű? A gép tényleg fantasztikus, az első kerék mérete a legaranyosabb benne...
    Az én kedvencem a He-162 földközelben. Olyan, mint egy harci helikopter, úgy lehet vele követni a talajt, hogy az üldöző oroszok rendszeresen előbb érnek földet, mint szeretnék... empty fegyverekkel is le lehet vele nyomni 4 fejlettebb szintű orosz vadászt is.

FREAK: a hidas részt még nem sikerült kipróbálnom, tele volt a hétvégém... de ma már végigmegyek rajta!