IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Dehogy is. Egyszerű szokás kérdése,kellő tapasztalattal már messziről megismered milyen gép közeledik. Vannak jó kis ismertető jegyek,pl a szárnyprofil,aztán a hűtők,spitnél egy kicsi egy nagy ,míg emilnél szimmetrikus és egyforma,hurrinál középen a törsz alatt,abszolút felismerhetőek. Pusztán gyakorlat kérdése,no meg ,hogy ha az ember sose használt ikont,akkor eleve ezeket az ismertető jegyeket keresi,míg a másik az ikont. Ugyan az ez is mint a ROF ,gyakorlás kérdése az egész. Én pl a ROF ban istentelenül béna vagyok,,viszont messzerrel ,vagy fókával asszem igen jól elkavarok. Mondjuk kicsit más a stílusa a két korszaknak. Tényleg mióta új Joy om van ki sem próbáltam a Rof ot.
    Én ott nem érzem a gép energiáját,de ha sokat gyakorolnék ,biztos előbbre jutnák . Na majd holnap rálesek.