IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #43318 Szívemből szóltál, de Picasso-t meg kell hogy védjem!
Picasso-t mindenki a kubizmus korszakából ismeri (csak). De ott volt a korai kék és rózsaszín korszaka is. Arról már kevesebben hallottak.
Azok a korszakai kétség kívül könnyebben emészthetők. Én is akkor kedveltem meg. A Guernica meg úgy mester mű, ahogy van! Egyszerűen nincs jobb módszer úgy ábrázolni azt a borzalmat amit egy szőnyeg bombázás művelni képes mint ahogy P. megtette. Az, hogy a kislányát is hasonló stílusban festegette, már nekem is meredek, de a zsenialitásában akkor sem kételkedek.
Hadd mondjak el egy személyes történetet. Én, középsuliban művész tagozatos iskolába jártam. Tanítottak rajzot, művészet történetet, mintázást stb. Számomra középszerű művész tanárok tanították mindezt, akik mivel nem érvényesültek a műveikkel, hát tanítottak éhbérért. Gondolhatjátok hogy...
Az osztálytársaim mind képző meg iparművészetire akartak bejutni. Hát én nem! Akkor ment el az egésztől a kedvem egy életre, amikor elküldtek minket egy kiállításra a miskolci galériába. Nem hiszitek el mi volt! Az összes kép, ugyanazt ábrázolta. Magyarán egy f@szt (!) de szó szerint ahogy mondom! De olyan stílusban ábrázolva, ahogy azt a falfirkákon is látni a fogyi gyerekek által. Némelyik vásznon több is volt kisebb nagyobb méretben össze vissza. És olyan buzi címeik voltak 3 nyelven (angol, magyar, német) hogy példáúl "esjthajnal" "ébredés" "ábránd" meg hasonlók. Már mindenki kiakadt közölünk. Nem hittünk a szemünknek, pedig 16-17 évesen eléggé fogékonyak voltunk a marhaságra de ez már nekünk is sok volt. Már kajakra azt olvasgattuk, hogy a magyar címek hogy vannak angolul meg németül.
Hát talán ez is közre játszhatott, hogy mérnöknek mentem és nem bántam meg.
Ezeekt is Picasso követte el. Gondoltátok volna? Érdemes megnézni párat.