IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Megcsináltam a német ász Adolf Galland Messeraschmitt E-3-a, E-4-es skinjét. Egy képről másoltam a színeket. A parancsnoki jelzést nem tettem rá, mivel még online nem lehet eltüntetni azokat. (ha valakinek kell átküldöm)

Ui.: Az orr kúpot és a gép oldalán lévő légbeömlőt nem tudtam lefesteni, mivel nem tudom hol vannak pontosan a skinbe.

2,

- Célozni pontosan Ctrl+E gomb, és a revi (célkereszt) előtted lesz.
    - Bombázni: attól függ mivel bombázól. Ha 2 vagy 4 motoros bombázóval, akkor bomba célzóval érdemes bombázni (Controls-ban tudod beállítani). Ha zuhanóbombázól (pl.: Stuka), akkor elmész a célpont fölé, és amikor látod a kis ablakban, a hátára fordítod a géped, benyomod a zuhanó féket és rázuhansz. Ha vádészbombázóval mész (pl.: FW-190 F-8) akkor én mindig úgy zuhanok rá a célra, hogy a revi alján a célpont az 1. és a 2. csík között legyen. Gy mindig találok.
    - Ha gyorsan akarsz menni, akkor menj vízszintesen, ne kanyarodj mindenfele és ne tépd a gépet. Van egy műszer amiben van egy golyó. Ha az középen van akkor megy a leggyorsabban. De lehet játszani a hűtővel is akár.