IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
joboruz #43279 Ha már Oblivion akkor Lysandus rátapintott a lényegre. A cselekvés szabadsága az ami engem is megfogott benne. Hatalmas játéktér, a különböző
pályák közötti betöltések sem zavaróak. Lehetsz "két-lábon járó félisten" vagy egy telhetetlen vámpír akár. Ami meg nagyon megfogott benne hogy lehet házakat venni benne és ezeket kedvünk szerint lehet berendezni.
Belső nézetben a legjobb a harc és lehet még lovagolni is. A grafikát is erősen fel lehet javítani csak nekem akkor már beszaggat a kép erősebb gép kellene. A Witcher is hangulatos játék ( szinte már festői :D ) de a kettő két különböző kategőria.
De nem ezért akartam írni hanem az Il. 2 Sturmovik-al kapcsolatban kérném a segítségeteket. Rég játszottam már vele de azért érdekelne hogy
az ördögbe lehet benne:
- mondjuk a Me 109 rendesen célozni.
- bombázni
- vagy a nagyobb sebességű mint akár az etalon Me 262 felkínlódni 500-600 km/h fölé.
hirtelen ennyi jut eszembe.
Amúgy meg szép ez a biplán. El is mentem.