IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bgabor #4318 A Me-262 kapcsán én is sok furcs dolgot észleltem.
A legidegesítőbb például a hirtelen tolóerőnövelés miatti tűz. De elég gáz a hajtőmű újraindítási lehetőség hiánya is.
A másik,amit nagyon nem értek,hogy ezekre a korai sugárhajtőműves típusokra mi a fenéért nem szereltek tűzoltókészüléket? Szerintem az ilyen gépeket nagyon fontos lett volna elleátni ilyesmivel,lévén hogy az ellenséges lövedékek nyomán is gyakran tüzet fognak. Meg aztán a szárny-üzemanyagtartály csak néhány centire van a hajtóműtől. Ha tehát valami miatt megyullad a motor,ami ezeknél a gépeknél nem ritkaság, rögtön el kéne oltani. De tűzoltórendszer hiányában csak a hajtómű leállítása marad.
Egyébként vizsgálgattam a Me-163B Kotmet-et is. Annak újra lehet indítani a hajtóművét,viszont a tolóerőt csak 0-35-65-100 százalékra lehet állítani. De ez biztos a spéci rakétahajtómű miatt van. Viszont kevés a lőszer a gépágyúihoz. Egyébként a legjobbakat a B2-esre hasonlító csupaszárny Gothaval repültem. Az nagyon tud. Kár hogy soha nem került éles bevetésre.