IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem volt mind a kettő, ebben és a Rise of Flight topikban is írtam róluk pár szót ... Meg a vmh59-es fórum Hotas topikjában is ...
Nem egy kategória a kettő ... Ha nem kell a force akkor a Saiteket ajánlanám, mert a Profilere ráver a logitech szarra, a pedál pedig szélesebb és kényelmesebb (Ez szubjektív ...) viszont sokkal erősebben kell nyomni, a Logitech-é "puhább"
Az X-52 (mind a kettő) moddolás után igen precíz bot tud lenni, sajnos a G940 a SW-e miatt nem olyan precíz,de ez az én szintemen nem oszt nem szoroz (Pedig pár éve tolom ...) komolyabb verdenyzőknél ez már okozhat gondot ...
Modern repülőkhöz a jobb programozási lehetőségek és a felesleges FFB miatt inkább a Saiteket ajánlanám, viszont DCS Black Shark, ROF és IL-2 esetén egyértelműen FFB.
A gázkaros - MSFFB-s megoldás sem rossz, de az MSFFB ritka mint a fehér Zorro, a programozhatósága pedig 0, emiatt komolyabb szimhez nem igazán oké ... (Sajnos a Lonci sorozaton kívül nem igen láttam olyat, hogy modifiert lehessen programozni a játékon belül ...)
Az X52 Pro pedig ha ki lehet használni a lehetőségeit, egyértelműen jobb mint a sima, csak sajnos aránytalanul drágább :(
Nekem lassan lejár a G940-es garanciája, első dolgom lesz, hogy keresek hozzá center detent-es potikat, és várom az új SW-t mint a messiást :) Ettől eltekintve nem bántam meg, hogy lecseréltem az X-52-t, erre :)
Ott vannak még a komolyabb hotasok, ha nem számítana a pénz, akkor egy X65 és egy Warthog is pihenne itthon, de annyira nem vagyok jó helyzetben sajna :(