IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Csak sima X52 -m volt pedál nélkül. De a konklúziómon ez nem változtat, a pedál az nagyon jó dolog mint kiderült számomra ,és tök mindegy mihez használjuk.
    Most van a G940 es ,kb el tudom mondani mi a helyzet velük.
    A logiról. Force-os,nagyon nagy élmény ,jobb mint az X52 ebből a szempontból.
    Nekem nagyon tetszik. Egy hibája van ,legalábbis ami nekem nem tetszik,hogy a tekerőknek nincs középállásuk, ez zavaró. Amúgy
    Az X52 meg egy egyszerűen jó bot ,csak nem force-os amúgy pontos ,jó hotas.
    Talán a gázkar kényelmesebb a saiteken ,de ez nem igazán szempont:)
    Ha egy árban van akkor a logi,de pl én nem vennék X52 pro-t,annyit nem ér hanem simát. Jelzem én egyáltalán nem vennék boltban új hotast, használtan jóval olcsóbban meg lehet szerezni szinte új joyokat.
    Megveszik ,játszanak vele 2-4 alkalommal,rájönnek,hogy ez a műfaj nem egyszerű,aztán pár hónap múlva eladják. Eddig minden joyomat így vettem és soha bajom nem volt egyikkel sem. Persze ez csak az én véleményem:) nem kötelező egyet érteni vele.