IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #42930 Tény, hogy nem egy irodalmi mű, hisz Tobak Tibi bá se nem irodalmár se nem hivatásos író nem volt. Csak egy "átlag" ember, akit az hajtott, hogy emléket állítson egy kornak és annak szereplőinek, a bajtársainak akiket ilyen olyan okoból meghurcoltatás ért. És ezt nagyon becsülöm Benne. Nekem az első könyve volt a legnagyobb élmény. Igazi és felejthetetlen feeling volt úgy olvasni, hogy folyton ráismertem helyzetekre amikor a légiharcait taglalta, hogy "de hisz ezt én is átéltem!" persze csak virtuálisan :)) Amikor először olvastam akkor még nem ismertem az il2-őt de amikor játék mellett újra kézbe vettem, egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne repüljek :))