IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PLackó
    Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elképesztően megtetszett most a ClOD. Hihetetlen milyen apró dolgokra gondoltak, és bár eddig az 1946ot favorizáltam jobban,de már a hangulata is jobban bejön az újoncnak.
    Régebben irtam, hogy problémám van az FPS mértékével(HD6870,4giga ram,core2D E8500) viszont ezt is sikerült megoldani,csak megy ez a jó öreg 2 magossal is. Minden bekapcsolva,illetve high, egyedül a land,forest,és building a medium, igy London felett is megvan a minimum 25 FPS,és hát..Csodaszép a játék,akárki akármit mond. Főleg az árnyékok dobnak rajta sokat.
    Egyébként a dupla fps számot az intro video átnevezésével értem el (mert bugként a video után is alapon hagyta a VGA órajeleit a játék,nem vette fel 3D órajelekre), valamint Triple buffering bekapcsolása driverben, driverben való élsimitás állitás,valamint játékon belüli Vsync bekapcsolás. 11.5 driver.