IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
MENYORSZÁG<#taps>#taps>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A Béna.
Szerintem mehet az effects low, nem hinném, hogy érzékeny lenne rá, ki kell próbálni, hogy azzal beenged-e.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
És az EFFECTS_low-t be lehet kapcsolni? Az mennyire crt=2 érzékeny? Kicsit régi már a gépem, és képregényt nem szívesen játszanék...
bob-on, engem nem enged be , dob ki , igaz reg nem voltam ott , az UP 2.01 van meg ez az utolso letoltesem,nem is tudom kell-e e meg valami, mar nem is tudom mivel kell aktivalni a JSGME-n , vagy mondjatok egy mod nelkuli szervert ahol estenkent megkaphatlak...........komolyabb joyt aszem mar csak az angyaal nem hoz , de a fo mindennel a jatek
Leszálláshoz készülve egy Rata elég keményen meglõtt. Egy pillanat alatt ellõtte a csûrõt, és az egyes motort, ami ezután körülbelül 20%-ot tudott teljesíteni.
Majdnem teljesen be kellett lépni, hogy egyenesben tudjam tartani a madarat.
Mire észbe kaptam, elveszítettem a repteret, de a bajtársak segítségével végül is megtaláltam, ezúton is köszönöm Nekik a segítséget. <#worship>#worship>
Háromszor repültem rá a kifutóra, mire sikerült leraknom a gépet, a futó odalett, de a küldetés sikeres volt. <#eljen>#eljen>
Eddig a szûz IL2-t nyomtam, most raktam fel az 1946-ot.
Nos, a repmodell dinamikusabb, (könnyebben forgatom a vasat, osztán meg könnyebben is csapom fõdhö...), a sérülésmodell is jobb (már nem kell kiskalával lebontani a fél sárkányt, mire hajlandó lefelé tartani), a karrier mód infómegoldása szenzációs, de ezeket a hangokat honnan vették...? A technikus rajtahagyta a visszhangot maxon? Pl a fék normális csikorgó hangja helyett most egy matchbox lemerülõ szirénája szól...
Mondjuk a magyar szinkron az tetszik....
No mindegy, tudom, ez csak nekem újdonság...
Más: a Pilot rosterben a fényképemet ki lehet cserélni? Vagy csak a repülõgépnél?
Si vis pacem, para bellum.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De nem ez az elsõ ilyen csapadékos év mint ami a mostani és eddig erre nem figyeltem fel.
Sajnos veled ellentétben én csak akkor jutok ki a természetbe ha ráérek és eddig békát csak vízközelben láttam, és õszintén megdöbbentett, hogy a vizes fûben is milyen jól elvannak ezek szerint.
Amúgy röhögni fogsz, igen láttam már bent a raktárban is, sõt még a csarnokban is ugrálni egy két példányt (a labor messzebb van és elszigetelt). Sõt éppen tegnap még egy szép kis szalamandert is láttam az utcán. Engem amúgy nem zavar ez a jelenség sõt érdeklõdéssel szemlélem a dolgot, csak néha sajnálom õket milyen sors várhat rájuk.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mont a TopGun-ban a csivavát.. az is ott volt mindenhol <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Sok víz -> sok szúnyog => sok kaja és élõhely az ebihalaknak -> sok béka
Voilá 😊
Amúgy az erdõkben is hemzsegnek. Jól élnek a siklók meg a békaevõ egyéb állatok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Észrevettétek mennyi béka van mindenfele??? Itt Gyõrben akár merre megyek, lépten nyomon belebotlok párba de mindenhol! A meló helyen, az utcán, bármerre megyek. Gondoltam, hát mert Gyõr a vizek városa.
De basszus! Még otthon Miskolcon is!!! Itt hegyen lakom és víz csak kiló méterekre van de még itt is, ahol sosem gondolnám. <#beka3>#beka3><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
( aki nem látta nézze meg, zseniális )
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ma este TB3 fight!