IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joyt áitani az il-2 offlinejában tudsz a setupban, tuti megtalálod. Ott tudod az érzékenységet állitani.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Milyen volt az a gépkiosztás? mert ha volt zero és ilyen kezdõbb szerón voltál ott mindig vannak sokan akik leállnak vele fogolodni, és.... AJJJJJJJ ONNAN NINCS KEGYELEM!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
MENYORSZÁG<#taps>

ÖÖÖ szövetségesekkel(amik) voltam mert most a japánoknál irtó szar volt a gépkiosztás! És lb-s bombák voltak amiket a spitfirére lehet rárakni!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Véletlenül nem AB típusú bomba volt az?

A Béna.

acidrain
Még annyi, hogy ha repülni szeretnél, akkor ide kell regisztrálnod: Virtual Battlefront

Szerintem mehet az effects low, nem hinném, hogy érzékeny lenne rá, ki kell próbálni, hogy azzal beenged-e.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Hát most kiábrándultam a játékból!😞 Az mi hogy ledobok 2db 250 és 1 500 kg-s bombát egy légvédelmi gócpont kellõs közepébe és semmi,robban a bomba de nem robban szét semmi mindentõl kb 2 cm-re volt(egy kupacba volt egy 88-as kettõ 20mm-s 1 teherautó egy Sdkfz250 meg egy kübelwagen)! De offline meg ledobom 2 méterre és még a híd is szétrobban!<#fejvakaras><#idiota>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Köszi a gyors választ! <#worship>

És az EFFECTS_low-t be lehet kapcsolni? Az mennyire crt=2 érzékeny? Kicsit régi már a gépem, és képregényt nem szívesen játszanék...
Maris irjak alattam
Sziasztok. Eleg reg nem jartam itt, felfogadtam, hogy amig nem kapok egy jobb joyt, addig abba hagyom.Az en Geniusom nem valt be,ha elem kerult egy gep eloszor a celzo kort kellett keresnem s utana az ellenseget,ide oda ugralt es bizony nem keves penz volt. Egy baja volt nagyon erzekeny.A gond hogy itt a varosban sot ebben a kibaszott orszagban nem is lehet egy komol;yabb joyt kapni, eskuszom , kerdeztem a Saiteket barmelyik valtozatat , nem is hallottak rola, de ezt mar tudja Ata is. Regebb irta Ata hogy a Logitech attack 3 -al jobban erezte a gepet mint barmelyik joyaval, hat........ne kacagjatok bago, minimalis penzert vettem egyett , tenyleg also kategorias nincs force , nincs sok gomb meg sok minden rajta,ennyi penzert nem is lehet de....konyebben kezelem a gepet tenyleg jobban erzem es jobban lovok. Sokkal jobb mint amilyen volt,dehat nem tudom meddig , nem tudom mennyi az elettartalma, meddig tart es meddig marad ilyen pontos.Nem is tudom kell ezt kalibralni es mikeppen? Ha valaki tud tobbet errol kerem irjon. Nem akarom dicserni mert csak egy logitech,de ez jobb mint az elsom es punktum. Mar harmadik este hogy ujra jatszom , gyengebb szervereken sky valor , fire es 3-4 gepet meg eresztek. Ti merre vagytok , utoljara a Rigan meg volt nehany ismeros, gondolom a
bob-on, engem nem enged be , dob ki , igaz reg nem voltam ott , az UP 2.01 van meg ez az utolso letoltesem,nem is tudom kell-e e meg valami, mar nem is tudom mivel kell aktivalni a JSGME-n , vagy mondjatok egy mod nelkuli szervert ahol estenkent megkaphatlak...........komolyabb joyt aszem mar csak az angyaal nem hoz , de a fo mindennel a jatek
acidrain
Il2 1946 4.09m + Ultrapack 2.01, aktiválva a Warbirdsofprey mod.

Ez a VRVB milyen verzióval megy?
acidrain
Én leszek Lobbyn, és TS-en is, összefutunk.

acidrain
Tegnap este VRVB-n Blenheimekkel SUM-oltunk.
Leszálláshoz készülve egy Rata elég keményen meglõtt. Egy pillanat alatt ellõtte a csûrõt, és az egyes motort, ami ezután körülbelül 20%-ot tudott teljesíteni.
Majdnem teljesen be kellett lépni, hogy egyenesben tudjam tartani a madarat.
Mire észbe kaptam, elveszítettem a repteret, de a bajtársak segítségével végül is megtaláltam, ezúton is köszönöm Nekik a segítséget. <#worship>
Háromszor repültem rá a kifutóra, mire sikerült leraknom a gépet, a futó odalett, de a küldetés sikeres volt. <#eljen>

Sziasztok!
Eddig a szûz IL2-t nyomtam, most raktam fel az 1946-ot.
Nos, a repmodell dinamikusabb, (könnyebben forgatom a vasat, osztán meg könnyebben is csapom fõdhö...), a sérülésmodell is jobb (már nem kell kiskalával lebontani a fél sárkányt, mire hajlandó lefelé tartani), a karrier mód infómegoldása szenzációs, de ezeket a hangokat honnan vették...? A technikus rajtahagyta a visszhangot maxon? Pl a fék normális csikorgó hangja helyett most egy matchbox lemerülõ szirénája szól...
Mondjuk a magyar szinkron az tetszik....

No mindegy, tudom, ez csak nekem újdonság...

Más: a Pilot rosterben a fényképemet ki lehet cserélni? Vagy csak a repülõgépnél?

Si vis pacem, para bellum.

mijki
Oké, bocs. Tényleg, már eszembe jutott<#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Tudjuk bizony! <#wink>

acidrain
A BattleofBritain-on is szoktak lenni békák, jellegzetességük, hogy magasról csapkodnak, pontosan lõnek, és pontosan bombáznak. <#vigyor>

touché 😊
szekelyland
hát kívülállónak humorérzék kell, akik meg ismernek, azok tudják h a 101/9 *es századot hogy hívták...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

mijki
*kettõ

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
És ez a kettó hogy függ össze?<#buck>

szekelyland
A békákról jut eszembe, jön ma vki 8-9 óra magasságábam egy jó kis dogolásra?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Glo, azért ugye nem feltételezed rólam, hogy ezt nem raktam össze a kicsi fejecskémben, hogy a sok esõzés és a belvíz az oka. <#idiota>

De nem ez az elsõ ilyen csapadékos év mint ami a mostani és eddig erre nem figyeltem fel.

Sajnos veled ellentétben én csak akkor jutok ki a természetbe ha ráérek és eddig békát csak vízközelben láttam, és õszintén megdöbbentett, hogy a vizes fûben is milyen jól elvannak ezek szerint.

Amúgy röhögni fogsz, igen láttam már bent a raktárban is, sõt még a csarnokban is ugrálni egy két példányt (a labor messzebb van és elszigetelt). Sõt éppen tegnap még egy szép kis szalamandert is láttam az utcán. Engem amúgy nem zavar ez a jelenség sõt érdeklõdéssel szemlélem a dolgot, csak néha sajnálom õket milyen sors várhat rájuk.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Például a franciák? :-)
Elképzeltem Szepy, ahogy a laborban a V10-es hengerterébõl pecázzátok ki az odatévedt brekuszokat 😄

Mont a TopGun-ban a csivavát.. az is ott volt mindenhol <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Szepy, gépészeknek nem volt ok okozati összefüggés vizsgálat? 😊

Sok víz -> sok szúnyog => sok kaja és élõhely az ebihalaknak -> sok béka

Voilá 😊

Amúgy az erdõkben is hemzsegnek. Jól élnek a siklók meg a békaevõ egyéb állatok.

Her Laca
😊 Szerencséd,mert ha Gida veszi észre lett volna ne mulass😊 Márpedig észrevette volna az biztos😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

*kilométer

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha már offolunk...

Észrevettétek mennyi béka van mindenfele??? Itt Gyõrben akár merre megyek, lépten nyomon belebotlok párba de mindenhol! A meló helyen, az utcán, bármerre megyek. Gondoltam, hát mert Gyõr a vizek városa.

De basszus! Még otthon Miskolcon is!!! Itt hegyen lakom és víz csak kiló méterekre van de még itt is, ahol sosem gondolnám. <#beka3><#wilting><#idiota>

Willenbrock
Igen jó szövegek: Szta kutya mindenit, Menj el na bankba' nem közalkamazottak dolgoznak. 😊

acidrain
Szerintem eddig ez a legjobb. <#taps><#eljen>

Látta valaki a Halálsoron címû filmet? Jó pár év után megnéztem ismét... nem nagyon találok szavakat...

( aki nem látta nézze meg, zseniális )

www.smart-bus.hu

azért, hûek maradtunk magunkhoz 😊 egy német cirkálót sikeresen elsüllyesztettünk 😄 node nembaj 😄 mégse tank volt 😄
értem igaz mostanában inkább hostolok mert a többi szeron sokan vannak és laggolok!😞

Most már bannolva leszel érte. Megunták az adminok, hogy a 8v8-as missionöket mindig 6v10-ben repülik le, ami nem túl fair.

Érdekes! szoktam pedig ilyet csinálni!xD

no backdoor, vagyis ha nem áltál be a slotba, más játékosról ne cstlakozz be mert bannolnak

Azt szeretném megkérdezni hogy a lobbynál VRVBnél mindenhol kivan írva hogy no Bd ez mit jelent jót vagy rosszat!?????<#fejvakaras>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jah jó köszi a segítséget!<#eljen>

VO101Tom
Jó helyre kell elmenteni. Il-2/missions/net/dogfight vagy /coop

www.pumaszallas.hu

oké szoktam haszálni azt csak annyira elszoktam szöszmötölni vele hogy mire végzek már eltelt 3óra is!xD De hogy a fenébe tudom elérni hogy multinál is megjelenjen az a pálya!??????

Her Laca

Megpróbáltam, devalamiért nem fut le. Elmegy odáig, hogy 30-szor megpróbálja, de mivel egyszer se sikerül neki ezért Error-ral kilép...

VO101Tom
Full mission builderben, amikor megcsinálod a térképen a pályát, ott lehet kiválaszatni milyen gépek legyenek az adott repülõtéren. Utána akár jegyzettömbbel is szerkeszthetõ, AI típusokat is be lehet tenni (azokat csak külsõ nézetbõl vezetheted).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem szoktam sokat stukázni, de ha magasra feljutok, akkor függõleges zuhanásban, fékkel próbálom, és olyan 3000 körül oldok. Nekem így a legpontosabb. Ha alacsonyan támadunk, akkor az automatikát letekerem nullára, de ott is fékkel zuhanok, pontosabban lehet célozni. Ez akkor fontos, ha tankok, hajók ellen mész online waron (és nálatok a légifölény!). Dogszerveren ha beszórod az ellen repterét, ott nem kell ennyire finomkodni, ha a pontosság nem ennyire fontos, akkor persze én sem zuhanófékezek, lehet lapos szögben is, nagy sebességgel oldani. Hajók ellen kacsázni lehet a bombával, de akkor már nullára le kell menni, én meg azt nem szeretem 😊

www.pumaszallas.hu

mijki
Bocsánat Domino, nem raktam be a nézetet és a végtelen lõszert!

Ma este TB3 fight!

szerintem meg a B2-sel !De a D5 legalább van 2db 20mm-e!xD Amúgy tényleg nem szól ekkorát a játékban !😞 a másik csalódásom a Hsb129/B 75 mm-s ágyújával nem lehet szétlõni az IS2 hátulról de állítom a valóságban másképp volt!xD Ja és iszonyat lassú ami elég nagy hátrány még a Stuka is gyorsabb nála!xD

Hát ez elég durva film volt sajna a játékban a T34-est elég nehezen lövi szét!😞Meg multiban is ritkán találkozni vele!

tévedek vagy a játékban ez nem szól ekkorát? vagy esetleg másfajta lõszerrel tüzel?