IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Tavaly nekem is volt hasonszőrű afférom velük.
    Csak mivel én sem nem udvarias,sem türelmes nem voltam (és ez nagyon árnyalt megfogalmazás) 5 percen belül elnézést kértek.
    Ezek a szolgáltatók úgy férgek ahogy vannak.
    Most éppen a UPC nek nem vagyok hajlandó fizetni,mert a száz mittudomén mennyi csatornából a fele nézhetetlen. Még hívogatnak az anyjuk úr istenit,de mondtam,hogy addig egy petákot sem amíg nem orvosolják a hibát.
    Érdekes ,hogy egy szerelő se jött azóta felénk,és nem is reklamálnak.
    Mondjuk parabola:)) a ház tetején úgy hogy lehet ingyen nézem a maradék 50 csatornát a továbbiakban:)

Az is érdekes volt,hogy megrendeltem annó mondták,hogy ennyi meg annyi lesz,erre a szerelők miután felaplikálták,közölték,hogy adjak egy laza 30 ezret nekik,mert az anyag ,meg a mittudomén mi ennyibe fáj.
    Mondtam ,hogy akkor azzal a lendülettel szedhetik is le ahogy felrakták,mert biza éntőlem egy huncut fillért nem fognak látni az hótziher. érdekes az antenna maradt ,szerelők elmentek.Itt mindenki hülyének nézi a másikat.