IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    :)

Sajnos az a baj a Logitech-el, hogy olyanok mint az Ati ... Cefetül tudják, hogyan lehet egy elsőosztályú Hw-t tönkrebaszni egy szar SW-el :(

Nekem rengeteg logi HW-em van otthon, de az egér nem véletlenül Razer ... Logi drivert csak nagyon vész esetén szabadott telepíteni anno :(

Ha a G90 esetén folytatják az eddigi balfaszkodást, akkor komoly repszimes környezetben örökre elbuknak. (A G940-es bugjai mind FW és SW alapúak ...)

Vannak olyanok akik megunták a balfaszkodást és nemes eccerűségger átkábelezték a dolgokat egy Leo Bodnar alaplapra és tökéletesen működik nekik a cucc ...

Én nem akarom bántani, egyelőpe jó ez nekem ... amint lejár a gariidő, állok neki keresni olyan potmétereket amiken van center detent és kész ... a többit meg remélem mihamarabb megoldják, mert qrva nagy a csend a logi háza táján ... és qrvára érik már az új SW ...

Remélem mire rendberakják a CoD-ot addigra a G940-et is rendbeteszik :)