IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #42544 Nem, vagy legalábbis határeset! :D
Mennyiért vennéd? Tesztek most nincsenek előttem, de, ha egálban van az 570-l, akkor inkább az 570-t vedd. Kevesebbet fogyaszt, újabb technológia. De nyilván, ha nagyon jó áron van a 480, akkor érdemesebb azt venni. ( gondolj a garanciára is ) Anno a 480-t nagyon szidták, mert a referencia modellek irdatlan módon melegedtek.
Ha például olyan szar házad van mint nekem, akkor ne vegyél ilyen hőtermelő vga-t, mert megsül minden. Nekem a referencia hd6970 is szarrá fűt mindent... ( de ez a ház hibája )
Én azért választottam a HD6950-t, mert a moddolással majdnem egy GTX580 teljesítményét kapod, közel fél áron. No meg nekem előtte GTX460 volt, és most megint a radeonon volt a sor! :)) Ha annyiért kaptam volna GTX580-t mint Laca, én is azt választottam volna! :))