IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Érdekes ... Nekem is volt sima X-52 és Pro is ... Nekem kétállású volt az elsődleges trigger: a "tűzgomb"!

Nekem jobban bejött a Pro ... mindenesetre X52 esetén (Mindegy melyik ...) van 2 mod, amit roncsolásmentesen el lehet végezni (És szerintem kötelező is ...) és ekkor sokkal jobban kezelhetőek lesznek ...

Az egyik, hogy ki kell venni a gázkarnál a határolót, és akkor nem fog 10 és 90%-nál akadni. (Négy csavar az alján ki, alját óvatosan lehúzva lesz egy kis műanyag bak, ami egy rugón ül ... ezt ki kell venni és kész :)

A másikkal pedig a pontosságon és a holtjátékon lehet javítani.

Régebben linkeltem is ... de RoF topikban is van rengeteg szó róluk ... csodálkozom hogy itt nem volt?

Szvsz mindkettő X52-essel jól lehet járni, a Pro-ban az igazi plusz a programozható kijelző lenne (Il-2 asszem le is kezeli ... legalábbis van hozzá SW ...) valamint a 2 Hall ...

A rugóerő meg szubjektív ... van akinek sok, van akinek kevés ... A Pro-nak egy baja van ... szerintem túlárazták :(