IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit vártál? Ál-messzerek lelõnek egy tucat bombázót, desszertnek pedig megeszik a Mustangokat?
Amerikában eladható filmek kellenek amerikai hõsökkel, azt lesz@rják, hogy mi-merre hány méter, csak a film hozza a lóvét.
Egyébként az amerikaiak jelentõs része úgy tudja, hogy Európa egy ország, amelynek fõvárosa Párizs. IQ fájterek tömkelege, olyan buták mint a föld.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Beszéddel is így vagyok, feleslegesen nem szellõztetem a számat.😄
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó igaz film de...áh mind1 felejtsük el!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pumaszallas.hu
Küzdöttem vele 2 napig de feladtam,megvárom a biztosítót.
Megpróbálom felrakni a Laptopra😄
A Béna.
Azért Buchon mert repképes messzer nem nagyon van,P51 meg dögivel mert nem sajnálják a lóvét rájuk.
Mindenki tudja,hogy nem ellenfele a B17-nek de könyörgöm ez egy film!
Próbáljunk már kicsit érettebben megnyilvánulni😄
Nem sokat írok ide de rendszeresen olvasok és már kezd engem is zavarni.
Ezt nem bántásként írtam ne értsd félre, csak mint ahogy HerrLaca is írta itt a társaság az idõsebb korosztályt képviseli.
Ahogy a régi viccben is írva vagyon:
Drága fiam,ha dugni akarnak majd feljönnek...
Javaslom továbbá a magyar nyelvtan tanulmányozását,különös tekintettel a kisbetû-nagybetû és a mondatszerkezetre!
(herótom van már a 10 soros mondatoktól)
Senki ne sértõdjön meg,ez csak építõ jellegû kritika.
A Béna.
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy most nem találtam meg azt a spanyol messzert csak az izraeli megfelelõjét!(Avia S-199) Pedig láttam a tiedet lehet hogy még csak készülõben van mint a Lengyel PZL23 Karas!De angol tudás az kötelezõ!
Na szóval átrágtam magam még egyszer de nem találom!😞 csak a cseh és izraeli változatát szal azért te is nézz körbe!!!
Paranoiás egy társaság vagyunk és hajlamosak vagyunk feltételezni,hogy egyesek szórakoznak😊 De ez ne szegje kedved ,megszokjuk ezt is elfogadunk olyannak amilyen vagy😊Az igazsághoz hozzátartozik,hogy alapvetõen 25-45 közötti az életkor itt a fórumon ,így kevésbé értjük a fiatalabbakat,de igyekszünk tanulni.<#integet2>#integet2>
Ugyan nem én vagyok a topik tulajdonosa, de mint szenior tag megkérlek, hogy elõbb rendezd a gondolataidat, azután írd le egyetlen hozzászólásban!
(Természetesen, ha két embernek külön-külön válaszolsz, akkor kettõben, stb...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
köszi
Amúgy 15 mert baj hogy itt vagyok?
imádom ezt a gépet😄
ha nõ lenne feleségül veném xDDDDDD<#idiota>#idiota>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
De hozzáteszem kurva sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell feltenni!!nagyon bonyolult de azt hiszem van leírás róla!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
kérjük már
adtol hogy a háborúban nem repult
mert ez is a messershmit egyik változata én így nézem
Isten áldja a pogányokat!
azt szeretném még kérdezni hogy külön mod ként le lehet valahonnan tölteni és bele lehet rakni a játékba
és ha igen akkor honnan lehet letölteni
és hogy kell belerakni a játékba
lécci segítsetek
elõre is köszi
"Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam"
Makettinfo fórumon régebben.
Ezt a Spanyolok csinálták mert volt egy raklap sárkányuk,de motor nem volt és bele aplikáltak egy Rolls-Royce Merlin -t-
na most a szememben elkövették az emberiség ellen való bûntett kiemelt fokozatát.
Valaki nem tudja lefordítani?