IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell olyan messzire menni mint amerika!

Most egy kis mese est következik 😊

Talán meséltem már, hogy az ált. sulim nagy német barát volt. Orba-szájba oktaták a németet. Szóval a sulinak volt egy akkoriban kelet-német testvér iskolája. Minden évben csere diák program volt. Õk jöttek ide, innen mentek oda nyelv tanulás céljából. Bár õk csak gesztusként jöttek és nem tanulni, de ez is mindegy 😊

Az én föcitanárom, aki jól beszélt németül és (valszeg német gyökerei is lehettek), megelégelte, hogy a német diákok csak csellengenek a folyosókon és az udvaron, hát beterelte õket közénk földrajz órára. Mi éppen európát tanultuk és ha nem tudtuk, hogy melyik országnak mi a fõvárosa, az egyes volt. Szóval megkérdezte a német gyerekeket, hogy honnan jöttek. Azok meg kórusba feleltek, hogy honnan. Aztán megkérte õket, hogy mutassák meg a térképen. Na itt kezdõdtek a gondok! 😊)))

Nem tudták megmutatni és még eltalálni is nehezükre esett! Jelzem, velünk egy idõs 7. sztályosokról beszélek. Mutogatták francia o.-t, spanyolt, olaszt, sõt még angliát is. Mi jót röhögtünk volna az egészen, de mi csak totál elképedve bámultunk mekkora hülyék a tanárom meg majdnem idegbajt kapott 😊)) Maradandó élmény, volt az biztos 😊))

Egyébként a jenkik díszpéldánya maga ifjabb Bush. Tele a Youtube mekkora egy gyökér és sötétség az egész ember.

Van is róla pár vicc: Bush-nak leég a háza. A tûz martalékává válik többek között a könyvtár szoba is, benne Bush könyveivel, számszerint kettõ, ebbõl az egyik még csak kisem volt festve.

Vagy egy másik, ami megtörtént eset: Az európai tanács ülésén Bush összekeverte valamelyik skandináv ország fõvárosát. Erre a képviselõ, aki sértve érezte magát, kijavította és a következõket mondta:
"Tisztelt elnök úr! Van egy kiadvány, amely azon országokat sorolja fel, melyek nem kedvelik az Egyesült államokat. Kérem szerezze be ezt a könyvet, és tanulmányozza! A könyv címe, Világatlasz!"

Amúgy jókat nevetünk itt a jenkik és egyebek tudatlanságán, de mi vajon hol állunk? Az, hogy a jenkik ilyen hülyék az egy folyamat eredménye. Vajon mi a különféle oktatási reformokkal és a tv-bõl folyó sok szar alapján nem ebbe az irányba haladunk?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bakker mekkora hülyék én ezen már csak ámulok és bámulok!!!<#merges2><#idiota> Hát ezeknél még a GYIVISEK is okosabbak!!!!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Togyovics😊 kartárs századom tagja😊 és 30 felett dúsan!! Csak hogy romboljam a felállított arányokat😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Talán jó film még a Battle of Bulge(A halál 50 órája). Na ez az egyetlen(Meg persze az angliai csata!csak ez angol film!) jenki film amit tetszett csak hát itt is a németek járnak rosszul !😞 Bár egyszer az életben csinálhatnának olyan filmet amiben a németek nyernek!!<#sir>Lenne egy két ötletem!(pl Franciaország legyõzése vagy a Lengyelek Norvégok legyõzése ! akkor Afrikában mikor Rommel csapati még verték az angolokat!Vagy mikor az oroszokat ûzték Moszkváig! Ilyeneket csak is dokumentumfilmekbe látni és ezt nem értem miért vagy talál még mindenki retteg a németektõl!?????<#idiota>
Hát az Amerikai nép tudatlanságához hozzáfûzve : Mindig is tudtuk hogy hülyék még a saját történelmükkel és területükkel sincsenek tisztában ezért õk OSTOBÁK!<#eplus2>De azért mindenben vezetõk akarnak lenni de közben semmit sem tudnak!
Istenem bocsánat már megint teleregényt írtam bocsi srácok ha elkap az írhatnék akkor ez van!<#vigyor5>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

és itt a pont, rátapintottál szerintem tökéletesen. Amugy féltesóm régóta kin él, és azt mesélte, van olyan amerikában, akinek mikor bemutatkozott, és mondta, honnan jött, pontosan tudta hol van magyarország, de többen megkérdezték, hogy az valahol a keleti parton van?<#idiota>
a saját országukat se ismerik nemélyek bakker könyesre röhögtem magam mikor halottam<#taps>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
10 perc és HUNgaropa Air Race 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én kapásból tudok 4 embert a fórumon aki ezen kivûl esik, Mijki meg Kojak aki nagyon ritkán ir, velem egykorú, és ott van Togyo, akit sajnos mostanság nem látok repülni, se fórumozni, õ meg a határon kivûl van.
no de értem én a lényeget😊 Többen vagytok😊

V Domino
Miért kell csak ratyi sablonos amerikai filmekben gondolkodni?Jobbnál jobb európai filmek vannak a témában pl😄as Boot,Sztálingrád.Ezekben garantáltan nincs könnyes happy and,nagy ideológiai szövegek meg hasonló baromságok.

R.I.P. White Europe

Nem feltétlenül. Pl.: A vaskereszt

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Válaszom erre, nézzd meg hogy kiknek a kezében van hollywood. Nalátod 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
A messzerek mindíg csak páran vannak és robotpilóta vezeti õket-mivel a német pilótának egyszerûen nincs arca.Néha leszednek 1 amcsit de csak azért hogy a nézõben kellõ utálatot ébresszenek.Mikor lesz olyan amcsi film amiben a német is emberbõl van? 65 év eltelt a háború óta de a filmeknek még mindíg propagandaízük van.

acidrain
Ha elfogadsz egy ötletet: én elõször tápot cserélnék.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Amcsi film bakker!
Mit vártál? Ál-messzerek lelõnek egy tucat bombázót, desszertnek pedig megeszik a Mustangokat?
Amerikában eladható filmek kellenek amerikai hõsökkel, azt lesz@rják, hogy mi-merre hány méter, csak a film hozza a lóvét.
Egyébként az amerikaiak jelentõs része úgy tudja, hogy Európa egy ország, amelynek fõvárosa Párizs. IQ fájterek tömkelege, olyan buták mint a föld.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Mert csak azt írom le ami ide való😄
Beszéddel is így vagyok, feleslegesen nem szellõztetem a számat.😄

A Béna.

Her Laca
Mé nem írsz sokat?😊 SG szervere elbírja a karaktert😄 Vagy majd bõvítenek<#email>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jól van na nyugi van!Olvasom rendesen az oldalt,de kommentet ritkán írok és ebbõl jön hogy néha kicsit sokat írok 😞 !
Jó igaz film de...áh mind1 felejtsük el!

VO101Tom
Nem baj. Csak elõször egy készülõfélben lévõ játékhoz kérsz warezt, aztán egy háborúban nem is repült típushoz letöltést. Ezért kérdeztem hány éves vagy, mert ha ennyire nem vagy képben, és ennyire nem veszed a poént (ami válaszokat kaptál ezekre) akkor -gondoltam- nagyon fiatal lehetsz. Ez megmagyaráz pár dolgot. <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Gépet nem sikerült összeraknom mert elszállt a lap is,valami a biossal lehet mert néha beindul.
Küzdöttem vele 2 napig de feladtam,megvárom a biztosítót.
Megpróbálom felrakni a Laptopra😄

A Béna.

Ez csak egy film ember.
Azért Buchon mert repképes messzer nem nagyon van,P51 meg dögivel mert nem sajnálják a lóvét rájuk.
Mindenki tudja,hogy nem ellenfele a B17-nek de könyörgöm ez egy film!
Próbáljunk már kicsit érettebben megnyilvánulni😄
Nem sokat írok ide de rendszeresen olvasok és már kezd engem is zavarni.
Ezt nem bántásként írtam ne értsd félre, csak mint ahogy HerrLaca is írta itt a társaság az idõsebb korosztályt képviseli.

Ahogy a régi viccben is írva vagyon:
Drága fiam,ha dugni akarnak majd feljönnek...

Javaslom továbbá a magyar nyelvtan tanulmányozását,különös tekintettel a kisbetû-nagybetû és a mondatszerkezetre!
(herótom van már a 10 soros mondatoktól)

Senki ne sértõdjön meg,ez csak építõ jellegû kritika.

A Béna.

VO101Tom
Gondolod ha a repképes G-10-est szerzõdtetik a forgatáshoz, akkor más lett volna a film?????

www.pumaszallas.hu

Ne már ez gáz!!!!! Azok a büdös jenkik nem tudták hogy a Buchon az majdnem olyan mint az Emil(fegyverzetileg!!!) és nem ellenfele a B17-nek vagy a P51-nek!Hát úgy könnyû lelõni!!!Ezen egy kicsit kiakadtam !😞 na de az amerikaiaktól ezt megszokhattuk! ( és persze a németek B17-et soha sem támadtak meg magányosan oda csapatmunka kell!!és persze a filmekben a P51-sek mindig idõben jönnek!xD)

Her Laca

Na szóval itt az oldal:http://www.sas1946.com
Amúgy most nem találtam meg azt a spanyol messzert csak az izraeli megfelelõjét!(Avia S-199) Pedig láttam a tiedet lehet hogy még csak készülõben van mint a Lengyel PZL23 Karas!De angol tudás az kötelezõ!
Na szóval átrágtam magam még egyszer de nem találom!😞 csak a cseh és izraeli változatát szal azért te is nézz körbe!!!

Her Laca
Dehogy baj.Csak furcsálltuk a stílusod , a gondolat menetedet stb.
Paranoiás egy társaság vagyunk és hajlamosak vagyunk feltételezni,hogy egyesek szórakoznak😊 De ez ne szegje kedved ,megszokjuk ezt is elfogadunk olyannak amilyen vagy😊Az igazsághoz hozzátartozik,hogy alapvetõen 25-45 közötti az életkor itt a fórumon ,így kevésbé értjük a fiatalabbakat,de igyekszünk tanulni.<#integet2>

V Domino
Nem tetted hozzá,hogy LÉCCI.Így nem fogja érteni.<#hehe>

R.I.P. White Europe

Tisztelt Zetor fan kolléga!

Ugyan nem én vagyok a topik tulajdonosa, de mint szenior tag megkérlek, hogy elõbb rendezd a gondolataidat, azután írd le egyetlen hozzászólásban!
(Természetesen, ha két embernek külön-külön válaszolsz, akkor kettõben, stb...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

az oldal címét
nem baj hogy javítás alatt van attól léci meg tudod adni
köszi
Mert?
Amúgy 15 mert baj hogy itt vagyok?
ejj de jó volt ma a zero😄😄😄
imádom ezt a gépet😄
ha nõ lenne feleségül veném xDDDDDD<#idiota>

Sanyo
Igen, ez az egyetlen messzer ami nem tetszik.

www.pcpilot.hu

hát van egy oldal ahol lelehet szedni (innét szerváltam az éjjeli 262-est meg a Smitthfire-t stb!) csak mivel valami javítás alatt van ezért nem lehet felmenni rá amúgy regizni kell rá de azt hiszem ingyenes!!
De hozzáteszem kurva sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell feltenni!!nagyon bonyolult de azt hiszem van leírás róla!

Willenbrock
Tényleg igaz-összekevertem õket :/

Her Laca
Ez egy vicces kedvû tagtárs😊

Nem igaz, mert Dévényi Tibibácsinak kell írni, mert õ elintézi 😊))

VO101Tom
te hány éves vagy?

www.pumaszallas.hu

és valaki tudja az e-mail címét?
Willenbrock
Irjál Rózsa Gyuri bának ha él még,vagy fogd ki az aranyhalat 😉

nem lehet itt valahol kérni hogy csináljanak egy ilyen mod ot?
kérjük már
Her Laca
Nagyon jól látod. Bizony hiányzik az min egy falat kenyér.

belerákhatták volna igazán a játékba
adtol hogy a háborúban nem repult
mert ez is a messershmit egyik változata én így nézem
szerintem
de zurán nézki a gép
ja értem köszi
Willenbrock
Pech mert nincs az ulrapachba mod sincsen rolla-vilaghaboruba nem reppult.

TG Gida
Tényleg elég gyenge az a fû.Oleg szerezzen be normálisat Afganisztánból😊

Isten áldja a pogányokat!

be avattok engem ebbe a titokba?
VO101Tom
nem. titok.

www.pumaszallas.hu

és nemlehet valahonnan letölteni?