IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Amcsi film bakker!
Mit vártál? Ál-messzerek lelõnek egy tucat bombázót, desszertnek pedig megeszik a Mustangokat?
Amerikában eladható filmek kellenek amerikai hõsökkel, azt lesz@rják, hogy mi-merre hány méter, csak a film hozza a lóvét.
Egyébként az amerikaiak jelentõs része úgy tudja, hogy Európa egy ország, amelynek fõvárosa Párizs. IQ fájterek tömkelege, olyan buták mint a föld.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Mert csak azt írom le ami ide való😄
Beszéddel is így vagyok, feleslegesen nem szellõztetem a számat.😄

A Béna.

Her Laca
Mé nem írsz sokat?😊 SG szervere elbírja a karaktert😄 Vagy majd bõvítenek<#email>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jól van na nyugi van!Olvasom rendesen az oldalt,de kommentet ritkán írok és ebbõl jön hogy néha kicsit sokat írok 😞 !
Jó igaz film de...áh mind1 felejtsük el!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
Nem baj. Csak elõször egy készülõfélben lévõ játékhoz kérsz warezt, aztán egy háborúban nem is repült típushoz letöltést. Ezért kérdeztem hány éves vagy, mert ha ennyire nem vagy képben, és ennyire nem veszed a poént (ami válaszokat kaptál ezekre) akkor -gondoltam- nagyon fiatal lehetsz. Ez megmagyaráz pár dolgot. <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Gépet nem sikerült összeraknom mert elszállt a lap is,valami a biossal lehet mert néha beindul.
Küzdöttem vele 2 napig de feladtam,megvárom a biztosítót.
Megpróbálom felrakni a Laptopra😄

A Béna.

Ez csak egy film ember.
Azért Buchon mert repképes messzer nem nagyon van,P51 meg dögivel mert nem sajnálják a lóvét rájuk.
Mindenki tudja,hogy nem ellenfele a B17-nek de könyörgöm ez egy film!
Próbáljunk már kicsit érettebben megnyilvánulni😄
Nem sokat írok ide de rendszeresen olvasok és már kezd engem is zavarni.
Ezt nem bántásként írtam ne értsd félre, csak mint ahogy HerrLaca is írta itt a társaság az idõsebb korosztályt képviseli.

Ahogy a régi viccben is írva vagyon:
Drága fiam,ha dugni akarnak majd feljönnek...

Javaslom továbbá a magyar nyelvtan tanulmányozását,különös tekintettel a kisbetû-nagybetû és a mondatszerkezetre!
(herótom van már a 10 soros mondatoktól)

Senki ne sértõdjön meg,ez csak építõ jellegû kritika.

A Béna.

VO101Tom
Gondolod ha a repképes G-10-est szerzõdtetik a forgatáshoz, akkor más lett volna a film?????

www.pumaszallas.hu

Ne már ez gáz!!!!! Azok a büdös jenkik nem tudták hogy a Buchon az majdnem olyan mint az Emil(fegyverzetileg!!!) és nem ellenfele a B17-nek vagy a P51-nek!Hát úgy könnyû lelõni!!!Ezen egy kicsit kiakadtam !😞 na de az amerikaiaktól ezt megszokhattuk! ( és persze a németek B17-et soha sem támadtak meg magányosan oda csapatmunka kell!!és persze a filmekben a P51-sek mindig idõben jönnek!xD)

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na szóval itt az oldal:http://www.sas1946.com
Amúgy most nem találtam meg azt a spanyol messzert csak az izraeli megfelelõjét!(Avia S-199) Pedig láttam a tiedet lehet hogy még csak készülõben van mint a Lengyel PZL23 Karas!De angol tudás az kötelezõ!
Na szóval átrágtam magam még egyszer de nem találom!😞 csak a cseh és izraeli változatát szal azért te is nézz körbe!!!

Her Laca
Dehogy baj.Csak furcsálltuk a stílusod , a gondolat menetedet stb.
Paranoiás egy társaság vagyunk és hajlamosak vagyunk feltételezni,hogy egyesek szórakoznak😊 De ez ne szegje kedved ,megszokjuk ezt is elfogadunk olyannak amilyen vagy😊Az igazsághoz hozzátartozik,hogy alapvetõen 25-45 közötti az életkor itt a fórumon ,így kevésbé értjük a fiatalabbakat,de igyekszünk tanulni.<#integet2>

V Domino
Nem tetted hozzá,hogy LÉCCI.Így nem fogja érteni.<#hehe>

R.I.P. White Europe

Tisztelt Zetor fan kolléga!

Ugyan nem én vagyok a topik tulajdonosa, de mint szenior tag megkérlek, hogy elõbb rendezd a gondolataidat, azután írd le egyetlen hozzászólásban!
(Természetesen, ha két embernek külön-külön válaszolsz, akkor kettõben, stb...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

az oldal címét
nem baj hogy javítás alatt van attól léci meg tudod adni
köszi
Mert?
Amúgy 15 mert baj hogy itt vagyok?
ejj de jó volt ma a zero😄😄😄
imádom ezt a gépet😄
ha nõ lenne feleségül veném xDDDDDD<#idiota>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Igen, ez az egyetlen messzer ami nem tetszik.

www.pcpilot.hu

hát van egy oldal ahol lelehet szedni (innét szerváltam az éjjeli 262-est meg a Smitthfire-t stb!) csak mivel valami javítás alatt van ezért nem lehet felmenni rá amúgy regizni kell rá de azt hiszem ingyenes!!
De hozzáteszem kurva sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell feltenni!!nagyon bonyolult de azt hiszem van leírás róla!

Willenbrock
Tényleg igaz-összekevertem õket :/

Her Laca
Ez egy vicces kedvû tagtárs😊

Nem igaz, mert Dévényi Tibibácsinak kell írni, mert õ elintézi 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

VO101Tom
te hány éves vagy?

www.pumaszallas.hu

és valaki tudja az e-mail címét?
Willenbrock
Irjál Rózsa Gyuri bának ha él még,vagy fogd ki az aranyhalat 😉

nem lehet itt valahol kérni hogy csináljanak egy ilyen mod ot?
kérjük már
Her Laca
Nagyon jól látod. Bizony hiányzik az min egy falat kenyér.

belerákhatták volna igazán a játékba
adtol hogy a háborúban nem repult
mert ez is a messershmit egyik változata én így nézem
szerintem
de zurán nézki a gép
ja értem köszi
Willenbrock
Pech mert nincs az ulrapachba mod sincsen rolla-vilaghaboruba nem reppult.

TG Gida
Tényleg elég gyenge az a fû.Oleg szerezzen be normálisat Afganisztánból😊

Isten áldja a pogányokat!

be avattok engem ebbe a titokba?
VO101Tom
nem. titok.

www.pumaszallas.hu

és nemlehet valahonnan letölteni?
ja
Willenbrock
Eza szeria nememil nem E,ezbuson azér ien.

gyerekek, ha irnék olegéknek angoolul egy levelet hogy szerintem gyenge a fû, mert szerintem kellenének még sárga fûszálak a zöld közé, és hiányolom a katicabogarak jelenlétét a fûszálakon, esetleg kis levéltetüket is kidolgoznának, és ezért csusztatnának még 3 évet hogy kijavitsák ezt az égbekiátó hibát, ideálnátok a házam elé égõ fáklyákkal meg vasvillákkal?<#idiota><#idiota>

ja és ez nincs benne az il2 1946 ultrapachban sem ha jól tudom
azt szeretném még kérdezni hogy külön mod ként le lehet valahonnan tölteni és bele lehet rakni a játékba
és ha igen akkor honnan lehet letölteni
és hogy kell belerakni a játékba
lécci segítsetek
elõre is köszi
Her Laca
Sokat idejársz ,még le is doktorálhatsz😊

no ezt se tudtam😊 azért elég kevés, bár azzal a rakétarendszerrel...😊

Her Laca
Ja és mielõtt valaki szõr illetve fûszálat hasogat az a zero nem zero,hanem Texan abból lett átalakítva.

ahogy mondtam, és irtam az üzenetben én is csak olvastam, és nem tudom menyi a valóságaapja, ezt azthiszem odairtam.
"Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam"
Makettinfo fórumon régebben.

Matthew Baker
Valaki nem tudja lefordítani?

Új logó by: berczely (Y)

Her Laca
Buchon.

Ezt a Spanyolok csinálták mert volt egy raklap sárkányuk,de motor nem volt és bele aplikáltak egy Rolls-Royce Merlin -t-
na most a szememben elkövették az emberiség ellen való bûntett kiemelt fokozatát.

ez meik széria ezt kérdem lécci segítsetek köszi
Her Laca
Billeg a zéró mint kecskeszar a deszkán.