IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most egy kis mese est következik 😊
Talán meséltem már, hogy az ált. sulim nagy német barát volt. Orba-szájba oktaták a németet. Szóval a sulinak volt egy akkoriban kelet-német testvér iskolája. Minden évben csere diák program volt. Õk jöttek ide, innen mentek oda nyelv tanulás céljából. Bár õk csak gesztusként jöttek és nem tanulni, de ez is mindegy 😊
Az én föcitanárom, aki jól beszélt németül és (valszeg német gyökerei is lehettek), megelégelte, hogy a német diákok csak csellengenek a folyosókon és az udvaron, hát beterelte õket közénk földrajz órára. Mi éppen európát tanultuk és ha nem tudtuk, hogy melyik országnak mi a fõvárosa, az egyes volt. Szóval megkérdezte a német gyerekeket, hogy honnan jöttek. Azok meg kórusba feleltek, hogy honnan. Aztán megkérte õket, hogy mutassák meg a térképen. Na itt kezdõdtek a gondok! 😊)))
Nem tudták megmutatni és még eltalálni is nehezükre esett! Jelzem, velünk egy idõs 7. sztályosokról beszélek. Mutogatták francia o.-t, spanyolt, olaszt, sõt még angliát is. Mi jót röhögtünk volna az egészen, de mi csak totál elképedve bámultunk mekkora hülyék a tanárom meg majdnem idegbajt kapott 😊)) Maradandó élmény, volt az biztos 😊))
Egyébként a jenkik díszpéldánya maga ifjabb Bush. Tele a Youtube mekkora egy gyökér és sötétség az egész ember.
Van is róla pár vicc: Bush-nak leég a háza. A tûz martalékává válik többek között a könyvtár szoba is, benne Bush könyveivel, számszerint kettõ, ebbõl az egyik még csak kisem volt festve.
Vagy egy másik, ami megtörtént eset: Az európai tanács ülésén Bush összekeverte valamelyik skandináv ország fõvárosát. Erre a képviselõ, aki sértve érezte magát, kijavította és a következõket mondta:
"Tisztelt elnök úr! Van egy kiadvány, amely azon országokat sorolja fel, melyek nem kedvelik az Egyesült államokat. Kérem szerezze be ezt a könyvet, és tanulmányozza! A könyv címe, Világatlasz!"
Amúgy jókat nevetünk itt a jenkik és egyebek tudatlanságán, de mi vajon hol állunk? Az, hogy a jenkik ilyen hülyék az egy folyamat eredménye. Vajon mi a különféle oktatási reformokkal és a tv-bõl folyó sok szar alapján nem ebbe az irányba haladunk?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát az Amerikai nép tudatlanságához hozzáfûzve : Mindig is tudtuk hogy hülyék még a saját történelmükkel és területükkel sincsenek tisztában ezért õk OSTOBÁK!<#eplus2>#eplus2>De azért mindenben vezetõk akarnak lenni de közben semmit sem tudnak!
Istenem bocsánat már megint teleregényt írtam bocsi srácok ha elkap az írhatnék akkor ez van!<#vigyor5>#vigyor5>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
stupid americans - melyik országot bombázza meg USA legközelebb
stupid americans - part II (kedvenc 😊 )
stupid americans - part III
más kérdések
A mûsor egyébként ausztrál <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
a saját országukat se ismerik nemélyek bakker könyesre röhögtem magam mikor halottam<#taps>#taps>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
no de értem én a lényeget😊 Többen vagytok😊
R.I.P. White Europe
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mit vártál? Ál-messzerek lelõnek egy tucat bombázót, desszertnek pedig megeszik a Mustangokat?
Amerikában eladható filmek kellenek amerikai hõsökkel, azt lesz@rják, hogy mi-merre hány méter, csak a film hozza a lóvét.
Egyébként az amerikaiak jelentõs része úgy tudja, hogy Európa egy ország, amelynek fõvárosa Párizs. IQ fájterek tömkelege, olyan buták mint a föld.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Beszéddel is így vagyok, feleslegesen nem szellõztetem a számat.😄
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jó igaz film de...áh mind1 felejtsük el!
www.pumaszallas.hu
Küzdöttem vele 2 napig de feladtam,megvárom a biztosítót.
Megpróbálom felrakni a Laptopra😄
A Béna.
Azért Buchon mert repképes messzer nem nagyon van,P51 meg dögivel mert nem sajnálják a lóvét rájuk.
Mindenki tudja,hogy nem ellenfele a B17-nek de könyörgöm ez egy film!
Próbáljunk már kicsit érettebben megnyilvánulni😄
Nem sokat írok ide de rendszeresen olvasok és már kezd engem is zavarni.
Ezt nem bántásként írtam ne értsd félre, csak mint ahogy HerrLaca is írta itt a társaság az idõsebb korosztályt képviseli.
Ahogy a régi viccben is írva vagyon:
Drága fiam,ha dugni akarnak majd feljönnek...
Javaslom továbbá a magyar nyelvtan tanulmányozását,különös tekintettel a kisbetû-nagybetû és a mondatszerkezetre!
(herótom van már a 10 soros mondatoktól)
Senki ne sértõdjön meg,ez csak építõ jellegû kritika.
A Béna.
www.pumaszallas.hu
Amúgy most nem találtam meg azt a spanyol messzert csak az izraeli megfelelõjét!(Avia S-199) Pedig láttam a tiedet lehet hogy még csak készülõben van mint a Lengyel PZL23 Karas!De angol tudás az kötelezõ!
Na szóval átrágtam magam még egyszer de nem találom!😞 csak a cseh és izraeli változatát szal azért te is nézz körbe!!!
Paranoiás egy társaság vagyunk és hajlamosak vagyunk feltételezni,hogy egyesek szórakoznak😊 De ez ne szegje kedved ,megszokjuk ezt is elfogadunk olyannak amilyen vagy😊Az igazsághoz hozzátartozik,hogy alapvetõen 25-45 közötti az életkor itt a fórumon ,így kevésbé értjük a fiatalabbakat,de igyekszünk tanulni.<#integet2>#integet2>
Ugyan nem én vagyok a topik tulajdonosa, de mint szenior tag megkérlek, hogy elõbb rendezd a gondolataidat, azután írd le egyetlen hozzászólásban!
(Természetesen, ha két embernek külön-külön válaszolsz, akkor kettõben, stb...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
köszi
Amúgy 15 mert baj hogy itt vagyok?
imádom ezt a gépet😄
ha nõ lenne feleségül veném xDDDDDD<#idiota>#idiota>
De hozzáteszem kurva sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell feltenni!!nagyon bonyolult de azt hiszem van leírás róla!
kérjük már
adtol hogy a háborúban nem repult
mert ez is a messershmit egyik változata én így nézem
Isten áldja a pogányokat!