IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Xfiret használok.
    Jó volt régen a jg oldies, még a ded1-2-3 is, az lw10 is. Spit vs 109, skies of valor. De már ezek vagy nem mennek, vagy marha kevesen vannak.
    Én meg nem szeretem, ha 10-15-en vagyunk fenn, az 7-7 és fél óráig csak nézek ki a fejemből, hogy merre is vannak egyszer csak bumm-bumm, és nincs szárnyam. Legyenek többen pörögjenek az események, jó térkép (pl a ded1-en van vagy 3-4 magyar map is pl szlovák-magyar felvidék, magyar-amerikai dunántúl, magyar-orosz prohorovka).
    Majd szétnézek újra a kínálatban:)
    Tom: azt írtam. De pikkel rám, és így könnyebb volt neki. Ő az admin, jobban repül mint én (mindekinél van aki jobban repül), így én voltam szopórolleren. Ez van, szar csak dühít, hogy egy angol-bangladesi vendégmunkás a világ másik végén így genyózik látatlanban. De ilyen az online világa:)