IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem tudjátok hogy a SoW BoB Novemberben jelenik-e meg ahogy szó volt róla vagy megint változott a dátum?
De nem ezért részesítik elõnybe. Hanem mert nincs annyira szétszórva a szárnyban a fegyverzet és hatékonyabban lehet vele lõni.
Különben a függõleges hiánya nem nagyon zavaró ,akár messzánál sem,de maradjunk annyiban ha annak eltûnne a szárnyából egy ekkora darab ,hát az már nem menne sehova.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Megsorozom a Hurrit,eldobja a függõleges vezérsíkot és a jobb szárny jókora darabját
emberünk zuhanás helyett vígan továbbrepül
majd tökéletes leszállást hajt végre
Ez mi ez??Most kicsit elment a kedvem,pedig szétlõttem volna a földön is,de szerencséjére nem tudtam ráfordulni,helyett én kaptam pk-t.Most már értem,miért részesítik elõnyben a Hurrit az okosabb red pilóták...
R.I.P. White Europe
Az öreg megmondja a frankót, de ezzel igazából nem mond sok újat. Aki kicsit gondolkodik, az már rég összerakta a dolgokat, legfeljebb nem szedi így csokorba és csak a haverokkal egy sör mellett mondja el a hasonló véleményét.
Aláírom, amerikában egy ilyen szöveg biztos hatalmas durranásnak hat
<#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"A világot azok az emberek viszik elõre akik nem állnak be a sorba!"
Copyright by Fürtike.
Lehet ,hogy csak porszem vagy de sok fogaskerék akadt már el porszemek miatt.
A Béna.
acidrain:
hát igaza van neki és sajnos ez a mi országunkra is igaz!😞 Amúgy az összes volt és mostani politikust felelõsségre kéne vonni csak hát úgy járnánk mint a lengyelek !Ott is megtörtént a dolog majd az oroszokhoz menve lelõtték a gépüket és ezzel az egész kabinet odaveszett és a lengyeleket szószerit lefejezték!😞(de itt gondolom közrejátszott hogy az USA rakéta védelmet akart telepíteni a lengyelekhez!)De elég ironikus ha jól emlékszem ott zuhant le a gép ahol a Ruszkik 1940 elkövették a Katyni vérengzést !<#boxer>#boxer>
De én azt mondom hogy igen a talpunkra kéne állni de szerintem bekés úton tuti nem menne mert az egész vezetõi réteget(politikusok , Multik stb.!) felelõsségre kéne vonni és ameddig a rendõrség és a katonaság (bár ezt nem tudom biztosan!) az õ utasításukat lesi (gondolok itt a Budapesti tüntetésekre pl 2006 október 26.-a) addig nincs esély vagy ha lenne akkor durva belharcok lennének! Na de a magyar nép türelmes és ameddig tûri a megszorításokat és elhiszi a hazugságokat addig ez a helyzet lesz!<#fejvakaras>#fejvakaras>
U.T.: Bocsi ha netán elfogult voltam de látom hogy a szüleim halálra dolgozzák magukat azért a kevés kis pénzért, és tudom hogy ez vár rám de sajnos egy kis porszemként nem tehetek semmit!😞<#rinya>#rinya>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
<#taps>#taps>
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
D9
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az oldala sem mûködik, kicsit késõbb biztos megjavul.
Az egyik visszaemlékezõ szerint a Pe-2-es volt a legrosszabb bombázója a Vörös Hadseregnek. Kicsi volt a bombaterhelése kétmotoroshoz képest, egy motorral nem tudott hazajutni (szintben repülni) és ami a lényeg: minden a gyárból érkezõ "vadiúj" Pe-2-est az alakulatoknál gyakorlatilag újra össze kellett rakni, a gyártási hibák miatt. Tisztára mint anno a Daciák...
A La-5-ösöknél ugyanilyen gyártási problémák voltak. Az egyik fickó elmondja, hogy amikor mentek átvenni az új gépeket, akkor egyik õr egy pakli cigiért megmutatta neki, hogy melyik a legjobb. Azért az volt a "legjobb", mert még a háború elõtti száraz fából csinálták. Csakhogy legjobb géprõl kiderült, hogy a motorjából két hengert elfelejtettek befejezni... Rosszul csavarozták fel a hengerfejet...
A HSU (Szovjetunió hõse) haditengerészeti Il-2-es pilcsi szavaiból meg az elképesztõ veszteségekrõl kap az ember képet. Beszél egy esetrõl, amikor egy német repteret támadtak, mert odatelepült 40 új Fókával egy alakulat. Az elsõ attak nem sikerült (assziszem a köd miatt). Mentek egy második kört, az egész Sturmós ezredet kivezényelték, az összes parancsnoknak repülni kellett. Csakhogy a Fókák a levegõben várták õket. Egy gép jött haza az egész ezredbõl, az összes parancsnok odaveszett. Neki szerencséje volt, géphiba miatt nem tudott felszállni. Mire vége volt a küldetésnek, elõléptették.
Mondjuk az Il-ek szokásos harceljárása az volt, hogy 4-szer repültek rá a célra... Elõször még ment a meglepi, de a másodiktól már elég húzós lehetett a menet...
1. misszió:
Légvédelmi lufik kipukkantása Dovernél /micsoda ötlet, ki az a <#idiota>#idiota> aki lemegy akkora légvédelmi tûzben/
Egy hurri csobbant.
2. misszió:
Bombázók kísérete Londonig.
Repstart, Maidstone érintésével London, majd vissza. 100% nyál.
Az angol partokat Folkestone-tól nyugatra értem el. Alattam bomberek alakzatban. Szintben 8 kontakt, 2 rajban, az elsõ már borít is a bombázókra. Borítok utánuk, a többiek is bekapcsolódtak a csetepatéba.
Megsorozom a Spitet, felhúzza, próbálom követni. Nagy izgalmamban rányitottam az ívelõt, persze a "harcállás"-ra rányomtam mégegyet. <#falbav>#falbav>
Az Ívelõ beragadt én pedig hazafelé vettem az irányt. Sikeresen leszálltam.

www.pcpilot.hu
Ma 20:00-kor ha ráértek gyertek "The first german wings over England" küldire. Home made 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Mitosz.
Én legalábbis igy tudom.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Többek között a Sherman tank is téma volt. Félelmetes adatok voltak,már ami a veszteségeket illeti,volt egy öreg aki szerelõ volt és nemes egyszerûséggel bûncselekménynek nevezte ,hogy avval küldték harcba a katonákat a németek ellen.
Ezt csak azért hoztam fel,hogy van ellenpélda is a dokumentum filmek világában.
Azt mondták,hogy az igazi hõsök a páncélosok legénysége volt,hiszen tisztában voltak vele,hogy ha egy német tankkal találkoznak az esélyük a nullával egyenlõ,és mégis beszálltak a harckocsikba.
A második küldi pedig túl késõre lett volna, így passz.
- és, mit lõtt õlordságga?
- á semmi különös, két elefánt, egy tigris, és három nõszõrt
- nószõr? ez meg mi?
- nem tudom, kicsi, fekete, és amikor ráfogod a puskát, akkor kiabál, hogy noszõr, noszõr
😄
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ata:<#taps>#taps><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#nevetes2>#nevetes2>
www.pcpilot.hu
Nagypapa meséli az afrikai oroszlánvadászatát a gyerekeknek:
-Gyerekek ott állok a szavannán, elõttem a tigris úgy 100 méterre. Farkasszemet néztünk egymással, és a tigris ezután elkezdett felém rohanni. Megfogtam a puskámat, felemeltem, megcéloztam a felém rohanó rettentõ nagy állatot, és...és...és... beszartam!
-Nagypapa abban a helyzetben bárkivel elõfordult volna.
-Nem, nem akkor, hanem most!
😊))
www.pcpilot.hu