IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Tegnap repültem az IL-2-vle, és egy kicsit lelombozódtam, mennyi paraszt van fenn.
    A ded1-en repültem, (az én képességeimnek az felel még meg), és minő meglepetés lelőttek. Kényszerleszálltam, de ahogy földet értem utána kb 5 másodperccel váltott is a pálya. A következő pálya elején, már jött a chat menüben Bfs Smurfytól az észervétel, hogy bannol, ha legközelebb nem ugrok ki. Mondom miért kellett volna, ha az álló motorú géppel leszálltam a mezőn. Erre kirakott. Visszamentem, és kérdőre vontam. Ő panpogott össze vissza, hogy elege van a magyarokból, hogy nem nyonak reflyt, így nem is kap pontot az ellenfél.
    Azután én voltam a közellenség. Az egész vörös tábor rám vadászott. Mondhatom jó volt:(. Smurfy, bigbullett, ice.
    Kicsit elegem van ebből a Bsf kolóniából. De nem csak a ded1-en, hanem a 2-őn és a 3-on is ezt csinálják.
    Ha én lövök egy gépet, akkor ők simán bevághatnak elém, mögülem lőhetnek, és egyéb. Bezzeg, ha én véletlenül egy olyan fehér füstöt húzó, forgolódó gépre lövök, akkor már húzzák a szemöldöküket. De nekik, bármit lehet. Ha véletlenül Bsf-t lövök le, akkor meg megvadult hülyegyerekként üldöznek. Igaz a múltkor meg is nyalták a fagyit. Ők g6-al, ketten, én meg mustang III-al. Egyet lelőttem, a másikat meg füstölőre lőttem.
    A másik meg flying finn. Ő igen jól repül, de olyan elképeztő pntossággal lő, hogy az már idegesítő. 7-800m-ről simán leszed, arról nem is beszélve, ha a mustanggal 8k-n megyek vele szemben, képes úgy utánam húzni a G6-ost, hogy 5-600m-en belül lesz. De ő legalább normális. Igaz, ha az ellen oldalon van, akkor vagy bombázok, vagy inkább átállok hozzá:)