IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl Második világháború színesben
A második világháború története, meg sok minden ami érdekes lehet.
Ha már itt tartunk, hátha valakit érdekelnek a disoveryrõl filmek (pl Csatamezõk). Itt egy link, ahol nem csak discoverys sorozzatok vannak, azoknak akik nem ismernék. Le is lehet tölteni, egész jó minõségben (dvdrip).sorozatokingyen
acidrain
Szeretem a meséket, de már kinõttem belõlük.
P51 et kerget két messzer, nézegetik hátulról.
Géppárparancsnok: -Te nézdmá' P51! Hú de szép, ne lõjjük már le!
Kísérõ: -Értettem, nézegessük együtt még egy darabig!

Erre jön fater, aki úgy elnézi, hogy átsuhan közöttük fénysebességgel.
+ ha jól vettem ki Õ is kísérõ volt, elhagyja a parancsnokát mert annyira segíteni akar a Mustangon.

Parasztvakítás az egész.

Sztár az öreg, nekem meg nem tollas a hátam.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Oszt a végeredményt tekintve mért más?
Nem mindegy ,hogy azért döglesz meg mert leválik az áramlás,vagy azért mert nem bírod húzni a botot? <#fejvakaras>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez most hogyan jött ki belõled?😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

repvez
az megint más tészta hogy azért nem tudta felhuzni mert a nagy sebesség miatt levállt az áramlás és emiatt hatástalan volt a magasságia, meg az is ha azért nem mert olyan nagy erövel kell huzni a botot amire nem képes a pilota.
acidrain
Jah, és mint sztárpilóta elfelejtem átkapcsolni az üzemanyag ellátást, miután dobtam a tököt.

acidrain
Az öreg rozmár a király!

Én is így szoktam csinálni, álló motorral szétlövöm a messzert, aztán izgalmamban mégegyet, utána mint sztárpilóta csinálok egy jó nagy hülyeséget (mivel akkora sztár vagyok, mint az állat, csak éppen avval nem vagyok tisztában, hogy a gépem mekkora zuhanási sebességig irányítható), megszámolom a lóheréket a sztyeppén, összeszarom magam, és így összeszarva még szétfingok egy meszát, hátha ad a parancsnokom tiszta pelust, ha leszálltam.

Vogel
Légerõk szempontjából a dogfights sorozat P38as epizódja ami szemléltet. A faszi majdnem fölbe vitte a létrát, mert nem tudta felhúzni sima rácsapásból.

Meg is van: video

Il-2ben is egész jól le van modellezve. Meg a legtöbb angol gépnek szarvszerû kormánya van, föleg hurrinál jól látni, pont emiatt, hogy kellõképp erõt fejthessenek ki a botra két kézzel megmarkolva akár.

VO101Tom
Hát, itt van pl ez: Bf 109 Wiki.
Amit az RLM vadászgépre kiírást, abban van sebesség, magasság és hatótáv, benne van az is, hog ezt miylen hajtómûvel érje el, de fordulási szögsebesség, manõverezõ képesség, mozgékonyság, meg hasonló nyalánkságok nincsenek.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nem is red bull air race szinten légi harcoltak gondolom:😊 De látni is a korabeli felvételeken ,hogy biza igen kimért mozdulat sorokat produkáltak a gépekkel. Nem is tudom ,talán Tom mondta,hogy a pályázatok kritériumaiban nem nagyon lehetett találni olyat ami a fordulásra ,mûrepülésre vonatkozott.

repvez
Tisztába vagyok az elméleti részével, lévén tanultam egy keveset aerodinamikát, nem azt furcsáltam hogy nö az erökifejtés a nagyobb botkitérésnél, csak az hogy ekkorák a légerök a boton .Ha csak azt nézem hogy 20-onéves fiatalok voltak a piloták akkor egy légiharc alatt fél kézzel 100kg-t mozgatni hihetetlennek tünik.(még idösebbeknél is )
PErsze ezt gondolom végsebesség közeli értéken produkálta, de akkor is a B&Z alatt nem egyszer kellett belehuzni .
Ha jol emlékszem a diagramra akkor olyan 10kgtol lineárisan emelkedett az érték.
Zpogi
Próbáld meg ezt,hátha segít.

szekelyland
Még régebb olvastam egy elfogott emil tesztjét, és a lábjegyzetben ott volt a tesztelõ bizottság véleménye is.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Ez sebesség függõ, de a számok akár jók is lehetnek. Nagy sebességen a kormányok felkeményednek, vezethetetlenné is válhat a gép.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Emilen is van oldalkormány trimm, csak nem a kabinból állítható (csûrõn detto).
Ezt a beton ballasztot te hol olvastad? 😊

www.pumaszallas.hu

Nem aktiváltad az MDS-t

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

fecska
upbõl a legutolsó torrentet töltöttem le és az mds1.13 is telepítve van
(a játék eredeti)

szekelyland
ULtrapack van updatelve rendesen?
Zuti 1.13 van?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

fecska
DE miért?

a modos spitvs109en próbélkoztam

szekelyland
nem mindegy a kitérés fokával kapcsolódó erõ és a sebesség növekedésével fellépõ erõ.
A korai messzerekben elég nagy erõk léptek fel, és a szûka pilótafülke csak rontott a helyzeten. A másik baj az volt, hogy a messzernek nem volt oldalkormány trimmje, ezért állítólag pl az emilnél állandóan balra be kellett lépni a pedált, ezt ahogy nõtt a sebesség egyre jobban be kellett nyomni, asszem 600körül gyakorlatilag teljesen be kellett balra lépni a gépet. Amúgy olvastam hogy rengetek konstrukciós hiba volt az emilen, amit ha kiküszöböltek volna rajta, akkor tutira verte volna a spitet:
Pl. csûrõ és pldalkormány trimm
vízszintes vezérsík támasztópillére elég nagy légellenállást biztosított
a nem visszahúzható farokkerék úgyszintén rengeteg ellenállás csinált nagy sebességnél
konstrukciós hiba miatt egy 40 kg-os beton ballaszt volt a pilóta mögött a gép súlypontjának korrigálására
szûk pilótafülke
úgy általánosságában eléggé nem aerodinamikus konstrukció
Ezeknek a hibáknak a korrigálását sokáig mellõzték, mondván áá, úgyis megverjük õket, nincs miért javítani rajta.... Ha az F széria meglett volna az angliai csata elején, akkor lehet hogy rumos tea helyett a sört Bier néven hívták volna a london kocsmákban....

repvez
valaki olvasta a haditechnika uj számát van benne a spit és a me109-es összehasonlitása.
És nekem egy kicsit furcsának tuntek az adatok.Több táblázat is volt az egyiken az hogy a botkormány kitéritésével hogyan nö anak ereje és a spitnek 100kg fölötti volt mig a 109esnek 66kg a max kitéritéshez tartozo erö.Ez nekem soknak tünik .Vagy marha erös srácok lehettek akkoriban a piloták .
Én egyszerûen csak a: Lövös-b***os-partraszállós filmeket szeretem😄

A Béna.

V Domino

R.I.P. White Europe

Én a Midway-i "forgatókönyvedre" értettem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

a mi izlésünkre nem szoktak gondolni mikor filmet csinának, én ha egy háborus filmet nézek, 2-3 órás non-stop lövöldözést, gyilkolást, vérfolyást, szenvedést meg egy halom hullát akarok látni<#idiota>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

szekelyland
PErsze, fõleg az angliai csatarész, az jó volt... fõleg hogy a spites gyereket hogy leküldi a másik a meszával 😄
CSak az a baj hogy a film 120 percébõl (v mennyi, tudom jó hosszú) repülés az 10-20 perc a többi hollywoodi szirup némi vazelinnel keverve...

Röhögni fogsz, de a nyálas részt leszámítva tényleg így volt.

dehogy szivárogtam😊 csak hát mindjárt suli, új suli, plusz mindennap kajak, eléggé el vagyok az ottani szinvonaltól maradva, és tanulnom köl😞 de ma kicsit megyek este dogolni.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Tisztára mintha Michael Bay Prearl Harbour-jét írtad volna le<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szekelyland
Én már látom a forgatókönyvet:
Zseni amerikai rádiósok megfejtik a titkos üzenetet, a s1khülye japánok odamennek,(10 perc az elején) két amerikai bajtárs egy nõt szeret, de hajóra kell szálljanak, búcsú az elindulás elõtt a kocsmában, csecserészés, petelés (lásd lennebb székely-magyar nyelvlecke) (60perc)
Odamennek, kette harcba keverednek a zérókkal, két századot szarra vernek, valószínû az egyik meghal, erre a másik a 12,7essel szétlõvi és elsüllyeszti az anyahajót (10perc), majd hazamennek, kitüntetés, nagy diadal, csecserészés, stb megint.....<#idiota>

Nohab
Ja.
Szerintem ez olyasmi lesz, mint a Pearl Harbor vége. Egy két jenki meghal, a többi darál...
VO101Tom
Ez a link mûködik?

http://filmdroid.blog.hu/2010/08/29/nagy_koltsegvetesu_3d_s_film_keszul_a_midwayi_csatarol

www.pumaszallas.hu

mijki
Mester elszivárgott 😞

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Hartmann is így kezdte, bár nála nem a csapattársainál volt ez a reakció, hanem az ellenségeinél felszálláskor 😊

V Domino
😊)
Párszor ültünk elõtted felszálláskor gyöngyözõ homlokkal,görcsösen markolt botkormánnyal,magunkban halkan imádkozva.<#nevetes1>

R.I.P. White Europe

TG Gida
Tényleg jó😊

Isten áldja a pogányokat!

Egyre inkább biztos vagyok benne hogy olyan anti alias lesz a játékban ami nem kerül erõforrásba, az egyik ilyen variánshoz elérhetõ a forráskód már fél v 1 éve.

Ezek a gigarecék szerintem azt tükrözik hogy még nem végleges amit betennének, és mezei MSAA-t meg nem akarnak mutatni.

mijki
Hát én is mentem volna csak gólyatáborba mentem 😊

És hát igen, voltak emlékezetes pillanataim.(falbontás, úszás a csatornán, hurry szaggatás) 😊

acidrain
Hát Mikikém, lemaradtál a tegnapi War-ról.
Jutott volna Neked is Spitfire bõven.
Míg várakoztunk a slotban felelevenítettük legemlékezetesebb pillanataidat. (folyt a könnyem, úgy röhögtem) <#wave>

mijki
kösz kösz 😊

<#guluszem1> Jaj neeeeee! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

mijki
Na megint itt vagyok 😊

Hát sok mindenre hasonlít, de C64-re?

Commodore

Willenbrock kolléga szavait általánosságként értelmeztem.

acidrain
Háháá!

Írom itt a hülyeséget, erre tessék---> C64

😄😄😄 jajjjj 😄
ez jó 😊
Zpogi
A Wilde Sau 1943-1945 között volt nem 1940-ben.