IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca

Na jó ,leírom most:)
    Tehát ,beindítom a motort (ennek menetét gondolom nem kell részleteznem.)
    PP 12 órára,olaj hűtőt 1/3 ig nyitom,vizet úgy félig,majd 100 gáz és repülök.
    A bétával már jó a pp állítás sebessége (és ezért nem siettem vele ,mert teljesen mást kell így tenni ,szóval a hajtómű fordulatszáma 2300-2400 között legyen. A légcsavar állás szögét úgy állítgatod ,hogy mindig ezen értékek közelében legyen a fordulatszám. Most ,hogy gyors az állítás,pl ha zuhanásba viszed a gépet nem kell lekapni a gázt ,hanem ,elkezded vissza fele állítani a pp-t és így nem fog vissza a motor,hanem jó nagy sebességet el lehet érni vele,aztán fordítva amikor emelkedsz ,és nem pörög szét az agregát. Rá kell érezni de nagyon jó.Én csúszkára tettem az X52 őn és jószerivel csak azt használom,persze a gázkarhoz is nyúlok néha.
    A többiről röviden, úgy ahogy a ki képzendő virtuális pilótáknak szoktam elmondani. Remélem neked is meg fog felelni.
    Na szóval,felszállsz ,majd megkeresed az ellenséget,majd a 6 órájába gépészkeded magad és szép hosszú avagy rövid sorozatokkal addig abajgatod a technikáját amíg az oly mértékben veszít a repülési képességéből ,hogy a talaj felé kezd tendálni,mi több el is éri azt.
    De istenemre TS n szívesen tartok egy kis oktatást számodra,úgy egyszerűbb mint leírni :)