IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A stattal kapcsolatban teljesen egyetértek,lássa már az ember,miért harcol.Nekem 2 küldi+1 kill nincs leriportolva,ezzel más is így lehet.Peso-t kinyírtam a múltkor,aztán vígan ficánkol stat szerint.<#hehe>#hehe>
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azért megkérdeztem, hogy lereportolja-e. Megigérte hogy igen, de most hogy néztem a statom mégsem! Már legalább 3 küldimet sikkasztotta így el! Nem vagyok stat mániás, de azért mégis legyen már vmi célja azon kívül, hogy egy jót repkedünk. Ezt megtehetem máshol is.
Amúgy tegnap az idõ pocsék volt. A végén egy humán spitet felváltva csapkodtunk nullméteren Laca, Pogi, Dominó meg én. Annyira dobált minket a szél, hogy nem voltunk képesek normálisan eltalálni, így hamar kifogytunk a 20-sokból. De mi csak folytattuk felváltva, az üzemanyaggal mitsem törõdve. A mókának végül az vetett véget, hogy Dominó hõsiesen nekivezette a gépét. Majd hosszas keresgélés útán csak haza értünk szinte porzó tankkal és éppségben léeszálltunk.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nehogy lemaradjunk!
Üdv a kocsmából! már nem vagyok józan!😊))
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc
http://www.youtube.com/watch?v=XAFsyGKmhb8
http://www.youtube.com/watch?v=DchkRjv8Mck
http://www.youtube.com/watch?v=aaxo_y06sRk
betegek😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tetszik a nagykaliber füstje munka közben<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=
-a locale=Eng vagy ami ott van helyett Hun-t kell írni.
R.I.P. White Europe
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Új logó by: berczely (Y)
éreztem most a 109-et<#nyes>#nyes>
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Hangszórót be, Ide katt gyorsan szemet hunyni....
áthúzók
És ezzel? Aki a benzinkútnál tartózkodna az biztos ilyen fejet vágna <#guluszem1>#guluszem1> vagy ilyet <#wilting>#wilting>
Én a magam részérõl ilyet <#taps>#taps> persze 500 m-rel arrébb <#mf1>#mf1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Igaz, a végén kigyullad a gép és felrobban, de az nem a pilóta hibája...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kezdésnek ajánlom a Skies of Fire-t.
Új logó by: berczely (Y)
Pl: állandó nyomású karburátorok, megszakítós gyújtás röpsúlyos elõgyújtás szabályzóval, generátor direktben a fõtengely végén, száraz kuplung, mechanikus fesszabályzó, kardánhajtás, léghûtés.
Ha olaj van benne, akkor maximum defekt miatt áll az ember az út szélén.
Nehogy vita legyen Lacusch😊) én nem értek hozzá lévén leragadtam a robogó perspektívánál😄
Mi a retket beszéljünk nonstop az Il2 rõl?
Elõlrõl hátulról,oldalról fújjuk az egészet,néha uncsi már.
Most már elég a kisebb gép is. Lehet tatásodok😊
http://repulo.indavideo.hu/video/a_STUKA
Pár apróság van, amit javítani kell rajta, télen fogok nekiállni, hogy tavaszra harckész legyen a fegyver.
Élek-halok a boxerekért 😊