IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Meszát tudom csak mondani. Amit a nézet beállításokon kívül állítgatni kell (fontossági sorrendben):
    - légcsavar állásszög
    - magassági trimm.
    - motor vészteljesítmény kapcsoló
    - vízhűtő radiátor
    - ívelőlap (nagyon lassú, és nagyon ritkán kell, de ha kéznél van az nem árt)
    - olajhűtő radiátor (ezt felszálláskor kinyitod, és nincs vele több gond. Ha nagy magasságból sokat zuhansz, hogy ne hűljön 40 fok alá az olaj, akkor be kell csukni. De ez is ritka)

Igazán ami mindenképp joyra vagy egérre kell tenni az a légcsavar állásszög és a trimm. Minden mást egérrel vagy billentyűzetről klikkelve is lehet kezelni, és annyira ritkán nyúlsz azokhoz, hogy simán lehet repülés közben is foglalkozni vele. Én pl a bomba kioldást is bill-re tettem, akkor úgysem foglalkozol mással, simán lehet onnan oldani.