IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Hát igen is meg nem is. Én minden p-51-et Mustangnak hívok, de az il2 külömbséget tesz köztük. Pl ha p-51 van a serveren, akkor nem félek annyira, viszont ha mustangot ír ki, akkor már kezdek megijedni. Nagyon gyors és nagyon jól fordúl! Talán még a fókát is lefordúlja. Ennek ellenére ritka holló, nem tudom miért.

A fókával amúgy a következőt kell megtanulni. A4 jó gép. A3 A2 még jobb, de azok csak modos servereken vannak. A5-ös összes változata sz*r! Lomhák, lassúak és melegednek mint alföldi és nem lehet lehűteni egykönnyen. A6 sokkal jobb. A8-A9 a kedvenceim! Pláne hogy felcsatolható rájuk a két mk108 büntető. D9 a legjobb, olyan mint a messzer G2 talán, csak én nem igen repülöm és ismerem.