IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
szerintem ha fejlesztesz és nincs sok pénzed, akkor sem jó már 2magos prociban gondolkodni
én mindenképpen vennék egy 4magosat, lehetőleg minél magasabb alap órajellel
itt viszont csak egy lehetőséged van ha spórolni akarsz, ha amd-t veszel
(a 775-ös q-s intelek iszonyat drágák, nem éri meg, kicsit többért már kapsz egy jobb 4magos amd-t+alaplapot, persze csak használtan, nem tudom hogy ez kizáró ok-e. Ha igen, akkor marad a q-s intel)
videokártyát pedig minél erősebbet kell venni, szintén használtat ajánlanék, mert garival kapsz a hardveraprón és sokkal olcsóbbak mint újonnan (én pl évek óta a hardverapróról veszek mindent, használtan, garival)
szóval a gtx260-ast nem ajánlanám, 1280-as felbontáshoz még jó, de ha tudsz szerezni valahonnan egy kicsit nagyobb monitort akkor már lehet kevés lesz
30 körül (alatta is) lehet kapni gtx460-ast, sokkal jobb, és dx11-es, sztem ár-érték arányban nagyon jó
nem szentírás amit írtam, de én nem vennék már 2magos procit, és 775-öst sem