IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a nagyon jólt, azt azért nem mondanám, a japók is elismerték, ez nem a tipus erõsége, de azt elhiszem hogy a wildcicánál jobban.
Zeró forevör<#eljen><#nyes><#nevetes1><#eplus2><#worship><#eljen>
xDDDDDDD

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo

www.pcpilot.hu

"de az F4F et zuhanásban nem érte utol ."

Tévedés!

visszaemlékezés

Érdekes maga az egész, sorozat, de a lényeg TC=09:42-nél van. A Zérók kedvenc védekezõ taktikája Wildcatek ellen a zuhánórepülés volt. Gondolom nem azért ezt választották, mert a Wildcat jobban zuhant.

Egy kicsit lépjünk ki Oleg csodálatos világából, ahol a repmodell 4 ezer méterig, és kb. 600-800 km/h-ig terjed. :-) A Zéró nagyon jó volt zuhanórepülésben is. Persze a Hellcat még jobb...
Nekem megvan a világ repülõi sorozat, kiskoromban gyüjt5öttem, és sokáig nem volt gépem, 13 éves koromig, addig onnan informálodtam. 512 km/h-t ir a wildcicára, csak magasságot nem ir mellé. Kéne egy táblázat ahol különbözõ magaságokban megvan a két tipus sebessége határozva.

Hát igen bocsi! De tényleg nehéz földes területrõl felszállni ennek ellenére a filmben(Angliai Csata)ott felszáll gond nékül a Heinkel Stuka Messzer egyaránt akkor a játékban miért nem!?

Mijki ne kezdj egy újabb zeró vitát jó gép meg minden ezt nem vonom kétségbe, de nem bíznám rá az életemet mert papírból van sajnos és egy lövés akármilyen gépbõl vagy légvégelembõl és már zuhansz is lefele!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Adatokat kollega ,adatokat.
Ez csak blabla.
Nem vitatva a Mitsubishi cég remek termékének elvitathatatlan érdemeit,de ha adatokat tudnál hozni akkor elõrébb lennénk.
Mert a Wiki semmi konkrétumot nem ír, én már kerestem gyõzelmi és veszteségi adatokat ,de sajnos nem találtam.
1941. december 7-én volt Perl.
Korall-tengeri csata 1942. május 4–8
Midway 1942. június 4. – június 7.
Utóbbi kettõnél a Zero már cseszhette hogy finom legyek,de Midwaynál tuti.
Mennyi idõ is telt el Perl óta?
De Drebil múltkor csinált egy ki kutatást ez ügyben a 77 esek honlapján a haditechnika rovatban elolvashatod.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
A angliai csata pályáját Vbob-ot!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Ezt a pályát le lehet valahonnan tölteni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Az A6M Reisen (Zero) japán vadászrepülõgép. A japán repülõgépeknél a megrendelés évének utolsó számjegye sokszor szerepel a repülõgép nevében, azonban tudni kell, hogy a tradicionális japán naptár eltér az európaitól. Már a háború alatt a japánok is inkább Zero-nak mint Reisen-nek nevezték. A gépet 1940-ben rendszeresítették. A csendes-óceáni harcok kezdetén a Zero mind sebességben, mind manõverezõképességben felülmúlta a legtöbb amerikai vadászrepülõgépet. Kiválóan kiképzett pilótáik rengeteg amerikai és szövetséges repülõgépet semmisítettek meg. A repülõgép-hordozókról és a szárazföldrõl egyaránt bevethetõ zuhanóbombázók pilótái nagy pontossággal tudták célba juttatni 250 kg-os bombaterhüket, ezzel nagyban hozzájárultak a szövetségesek veszteségeihez a háború elsõ évében. Összesen 10 934 példány épült.

A háború elõrehaladtával elõjöttek a gyengeségei. A páncélozatlan, öntömítõ tankokkal nem rendelkezõ gépet egy ellenséges sorozat rendszerint fáklyává változtatta, míg az amerikai típusok általában több találatot követõen is haza tudtak érni.

no akkor, nekem lassú a felfogásom....
kaptm regisztráció után én is egy ilyen levelet, amihez voltak linkek csak vmi spanyolféle nyelven. D ha megkaptmam n is ezt a levelet, simán kiirom a nevem elé a cuccot lobbyn, aztán zuzhatok én is virtual BoB-on

mijki
de egyszerre a több mint 100 Vbob-ozni kívánt játékos közül 24 játszik. oszt annyi?

Nincs több lobby egyszerre?

Amúgy szerintem 64v64 Angliai csatába nagyon cool lenne!

kijavitalak Laca😊 amikor 2 hóapja kb vettem, a mediamaktban 1490 Ft vót!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Her Laca
Akkor ezért fogyott el a bf😊))
Valaki mondta,hogy a saitek EVO 2-3 ezer a médiában,vagy hol!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
De jobb lenne. Csinálj egyet és megyünk .

Her Laca
"" A zérónak simán aláznia kellene a wildcat-eket, sebességbe, erre nincs nagy különbség köztük.""

Oszt ezt hol olvastad?

Zero: Sebesség: 533 km/h km/h (6000 m-en)
F4F: 515 km/h (320 mph) de máshol meg ennyit írnak 531 km/h
Nagy vonalakban azonos a sebességük,de az F4F et zuhanásban nem érte utol .

mijki
De rengetegen akarnak menni, és csak eseményenként 24-en harcolnak???
Nem lenne jobb egy 32v32 vagy 64v64?

Nohab
1.: Contact menüpont alatt kell írni angolul egy üzenettet, hogy abba a squadba akarsz menni.
2.: 12 v 12
3.: Ha õs is regisztrál és beleteszi magát egy squadba, akkor igen.
4.: Nem tom
Telepíts egy XFire-t. Nagyon sok szerver van, sokkal többen vannak fent, mint a Lobbyn.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A fórumot néha átböngészem, hogy mi a stájsz. Esténként reppenek is alkalomadtán.

A dolog úgy mûködik, hogy regisztrálsz a VirtualBoB-on.

Aztán kapsz egy levelet tõlük, hogy elfogadták a regisztrációdat.

Kicsit késõbb kapsz egy másik levelet az egyik szervezõtõl (én 1/JSpan_Wind-tõl kaptam), hogy bekerültél a nemzetközi Luftwaffe ezredbe. Az új nicked I/JG_xxxxxx , innentõl ezzel kell belépni a Lobbyra, ha a VBoB-on akarsz repülni.

Havert persze hozhatsz, ha õ is regisztrál.

Nem muszáj kötelékben repülni, szólózhatsz is (csak nem leszel hosszú életû)

Fontos: ha indul a játék, akkor jelszót kér, ami : 1940

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ha jól tévedek, 3 hónapja ezzel a verzióval kellene játszanunk...

Nahát... téged is lehet látni?

mijki
A JSGME 2 módjának elindítása után semmit kell már tennem ahhoz hogy hyperlobbyban betudjak lépni, és repülni tudjak majd a BoB-on?

mijki
1. Néztem a BoB(online war)-nak a squadjait, és találtam egy nemzetközi
Luftwaffe rajt. Hogy lehet csatlakozni hozzájuk?
2. Egyszerre hányan online waroznak?
3. Ha hozok egy havert repülhetünk géppárban?
4. Muszáj rajhoz tartozni?

Elõre is kösz a városokat <#crazya>

mijki
mikor jön a 4.10?

Koszi! Ez a nagyon varom halmazba tartozik nalam.

Zpogi
Nagyon jó híreim vannak!
Egy rakat képet raktak fel a 4.10-es patch-rõl!
LINK

Minden gépnek vannak olyan pontjai, amit akár 1, a legkisebb kaliberrel is el lehet találni (kicsi a valószínûség de néha bekövetkezik) és elég lehet a gép azonnali lelövéséhez (szárny fõtartók, üzemanyag tartályok, pilóta). Minél nagyobb a kaliber, minél nagyobb a tûzgyorsaság (összes fegyver) annál gyakrabban következhet be egy ilyen szerencsés találat (persze az sem lényegtelen, tud e célozni az ember).

mijki
de jobb lenne ha realisztikusabb lenne

Üdv Oleg Csodálatos Világában!
(Egyébként gyakran fordítva történik a dolog, tegnap egy kapáslövésbõl leszedtem egy elõttem keresztezõ La-5FN szárnyát.)

Amikor én 10 éves voltam, még számítógépet sem láttam. (Gimiben láttam elõször, HT-1080Z-t)
Viszont 16-17 éves korom óta rep.szimezek. 😊

mijki
Bf-109 G6-sal repültem, amikor egy spitfire 1 lövéssel lelõtte az egész szárnyam. Mintha nem is lett volna. Na ezt hogy?
Ráadásul túl jól fordul, és egy kicsit túl strapabíró. Az archív felvételeken pár golyó a kis kaliberûbõl, és máris zuhant a tengerbe.

Nem túl realisztikusak a fizikája vagy mije a gépeknek. Pl. A zérónak simán aláznia kellene a wildcat-eket, sebességbe, erre nincs nagy különbség köztük.<#falbav>

Nézd meg a youtube adatlapját. Földi Pál könyveken nõtt fel.

acidrain
Nem bántásként linkeltem be. Mikor én voltam 10, akkor még C64-el és mágnesszalaggal toltuk a Pac-Mant. Változik a világ😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Tudnátok egy linket, amin egy magyar pilóta beszél a 2.vh-ról?
Gépekrõl meg stb.?

Valószínûleg annyi vagy akorüli lehet. Szerintem nem kéne bántani, én is végig mosolyogtam az egészet, de elvégre egész ügyesen elmutogatta és magyarázgatta a dolgokat pláne a korához képest. <#nyes>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hány éves? 9? 10?

acidrain
Pedig hardcore gémer szinten "kielemezte" 😊 billentyûzettel. 😄

Zpogi
OFF

Egy érdekes dokumentumfilm az Á.V.H.-ról. Kik is voltak õk?

ON

Zpogi
Nekem ehhez túl korán van 😊

Majonur:Itt utána olvasgathatsz a 4.10-es patch-nek és sok minden másnak is.

a 4.10 es patch rol tudunk valamit?
ha akkor lesz elerheto mint a BOB, akkor felesleges volt ennyit melozni rajta.

Amúgy készítettem tracket kell valakinek!?Van benne egykét jó rész!😄
Acidrain hát meg kell hagyni érdekes elemzés volt !csak kár hogy nem az 1946 mutatta be!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

acidrain
Ööööö.... elemzés...

A legyõzhetetlen viharmadár! Szép meg a hangok is odavágnak rendesen !!! És német gyalogosok és tisztek ez új nekem ilyen nálam nincs mikor felszállok!xD
Nálam inkább az ultrapacknál a Zuti MDS v.1.13Up aktiválásakor kell sokat várni hogy elinduljon a játék!
Amúgy neked megvan ez az UI 1.2?????

Amúgy a mai Bob élvezetes volt vagy 20-szor szálltam fel emillel de nem ment mert mindig felborultam!(földes útról nem tudok felszállni ezt jó lenne ha valaki megmutatná hogyan kell!) de mikor felszálltam a messzeremet úgy vonzotta a víz mint a mágnes a vasat!xD)
Ozt Stukával feltudtam szállni gond nélkül , vele már csak Dovernél voltak problémák mikor egyszerre rám jött 3 shitfire ozt szétrúgták a seggem!xD
Mindent összegezve és levonva a tanulságot még sokat kell tanulnom és sajnos belátom be kell szerezni egy joyt és egy pilóta fülest!

mijki
csak egy kis realisztika, az Il-2 Sturmovik The Legends coming in 2010 November
trailer

mijki
http://www.youtube.com/watch?v=X_3nnjl5YTM&feature=related

Ez az aaa mod pack 2.7, már nincs. Az Allaircraftarcade oldalán volt, de az allaircraftarcade az "AAA Unified Installert" erõltette, a másik mod meg az ultrapack volt. Az AAA oldal megszûnt, és egyezményesen az ultrapack lett az "elfogadott" mod. Ott lehet a modok között váltogatni (jsgme). Az UI nagyon lassan töltött be, az ultrapackzoz képest. (legalábbis nálam)
Azért itt egy videó az utolsó AAA Unified Installerrõl , ez az 1.2 volt.
Ezek jafaem videói. Találsz még a videói között egész jó repülõgép hangokat. Ezek sajna néha ütköznek az ultrapackkal,de vannak itt a fórumon, akik ügyesen össze tudták hozni a kettõt. (a hangokat, és az ultrapackot)UI 1.2
Zpogi
Valaki használ ilyen joy-t:Thrustmaster T-Flight Hotas X?

Her Laca
kilenckor indul. most mondták

Zpogi
Na, mi van nem kutyázik senki 😊?