IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Anno egy csomó Messzer mappát kellett létrehoznom,de már nem emlékszem,hogy mi alapján.
Csatolok egy képet,nézd meg mi hiányzik és hozd létre azokat,majd másold be az emilek mappájába a skineket.

Her Laca
Mindegy az😊 ki lövi csak essenek én aszondom😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Igazad van Laca,most néztem a statot,csak amiután széthullott a Spit kiírta,hogy lelõtted a szárnyát valakinek 😊,de valójában Savas lõtte le😊

Savas:Add meg a mail címed és elküldöm.

Her Laca
tessék
De a gugli a barátod😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

tudnátok adni egy linket honnan töltöttéétek le a ts-3-at? mert eddig fel nem telepithetõt találtam csak, meg olyat ahol olyan kódot kér beirni a letöltéshez amit ember ki nem olvas.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

acidrain
Tegnap akkora mákos légigyõzelmem volt, hogy el sem akartam hinni. Lacát, és Pogit szem elõl tévesztve, fürkészem az eget, erre a Shites kolléga pont elõttem húzta fel a gépet. Rövid sorozatot küldtem minden csõbõl hátha kopog rajta valami.
Nem is foglalkoztam vele tovább próbáltam a bajtársak nyomára bukkanni.
Ezután látom, hogy enemy aircraft destroyed. <#eplus2>

Pogi:
Az elsõ képeden pont írják is. Át tudnád küldeni a tracket? Hátha rajtavan az ominózus pillanat.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Megnéztem ezt a Dark Blu World-ot.
Nem ,rossz ,nem rossz.
Amikor a kutyusát hátrahagyta a szívem szakadt meg.
A BF felrobbanása tuti,hogy a Battle of Britani címû régi filmbõl van . Ezt le is ellenõriztem,de amúgy a repülõs jelenetek nagyon szépek.
Azért be kell látni ,hogy a spitfire az nagyon szép gép ,hogy enné meg a fene😊

Her Laca
Ja !!! De van egy légi gyõzelmed ezáltal😊 És az Drebil fõnök!Mit nem adnék én ezért .<#eplus2>

Her Laca
Na de ottan van . De pl E4 bõl van csillagos a játékban meg nem és én nem tudom hol a retekbe vannak a moddot gépek mappái.

Közvetlenül a kívánt gép mappájába.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Hova kell a skinemet bemásolni,hogy lássék ,mert ugyan bent van a skins mappában a bf ek mellett de nem látszik ha a bob on repülök.

A régi email címed van még? Tudok egy csomót küldeni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Pumák és a többiek?
Tomor László: Harcok az orosz égen.
Vagy van ez a Lufwaffe szolgálatában.

Her Laca
Pogikám😊 Én egy hurrit szereltem meg😊) Arra te nem csaptál az ziher.
Mire ujjból felemelkedtem már a nagyja enemi le is esett.
Jó volt ez .végül is nem tartott soká a dolog és a magassági elõny jól jött ,de még egyszer mondom vigyázni kell a rácsapásokkal is,elõtte bizony fel kell mérni a terepet,mert egy ólálkodó spit vagy hurri megkeserítheti az ember napját.

Zpogi
Ata akérdésedre itt a válasz néhány képben.
LINK

Zpogi
Az utolsó képen van egy BUG,a Spitnek már nincs szárnya,de még mindíg lõ belõle 😊

Zpogi
Én mint rajparancsnok?<#wow2>
Köszönöm,rámfér az okítás 😊
Ilyen a BoB-os skinem.

A tegnapi nap sem alakult valami túl jól,elõször egy Spitit csaptam meg,de végül Laca fejezte be a mûveletet 😊. A következõ rácsapásnál,mint kiderült a saját Stukáinkra borítottunk Dominóval,de amint felhúztam már záporoztak mögülem egy Spit lövedékei(Drebil volt),bele kezdtem egy függõleges orsóba,majd átestem.

Aztán egy nagy koppanás amibõl arra következtettem,hogy leszakadt a hátsó traktusom,egybõl ugrottam...és ekkor vettem észre,hogy csak a fél magasságim szakadt le,de itt már mindegy volt.

Késõbb a UKDed3-on írtam Drebilnek,hogy:"jó hamar végem lett 😊",erre legnagyobb meglepetésemre azt írja:"Õ meg jól nekem jött",

én meg azt hittem,hogy leszedett.

PhantomAss
uraim,
van vkinek doc, pdf, hasonló módban vmi jó repülõs könyve amit megosztana velem?
elsõsorban Punkától érdekelne a messzer, vagy egyéb 2vh-s dolog, de a pumák két könyve megvan (földön-égen/és boszorkányok)
még mielõtt valaki tiltakozna, a pumák eredetiben is megvannak a polcomon, a messzer c. könyvet pedig szinte lehetetlen beszerezni
de bármilyen repülõs mû érdekel 😄
köszi elõre is

GOOBY, pls

Nohab
Nekem úgy is jó, csak ha egyszerûbb.
Szepyt nem kell bemutatnod. Volt alkalmam megtapasztalnom a "addiglövömamíglehet" harcmodorját. 😊
Nohab
Kezdem kapizsgálni, csak az a gáz, hogy nem tudok külföldiül írni. Valaki írjon egy rövid sablont 😄
A contactba kell elküldeni az üzenetet?
Her Laca
Akár hová😊 Én nagyon szívesen ,megyek bárkivel, Pogit azért hoztam fel mert tegnap is seggbe durrantották oszt óvnám😊 De ha nincs, velem jöhetsz ,nem olyan ördöngösség az ,csak pár szabályt kell betartani.
De Szepyt pl kerülöm,mert egy õrült oszt ha kapás van lehull a veres köd azt se hall se lát😊

Nohab
Jegyezd meg, hogy mi hol van. Ezzel picit megnehezíted a dolgodat. Amúgy semmi értelme szétlõni mindent, mert a következõ küldetésre röhögve újra lerak minden légelhárítót. Az általam linkelt programnál csak akkor számítana, ha a te csapataid épp azt a bázist támadják, és hagyják magukat lelõni.
szekelyland
Ha szabad vagy, akor az I/Jg -be jelentkezz, 1Span -os gyerekekkel privin rendezd le a dolgot, a lobbyn I/Jg_Nohab ként kell megjelenj

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Szokj át meredek szögben való támadásra ,meg pontos célzásra.
Rögtön megoldódik eme problémád az Entekkel😊)

szekelyland
Nem baj, online maj leszoksz a maximalizmusról, ott majd a saját segg épségének megõrzése a fõ cél, nemigen lesz alkalmad a tiszti budi szétlövésére...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nohab
Melyik squadba szabad belépnem? Kötelékrepülést még nem gyakoroltam, pláne a harc közbeni követést.
<#wave>
Félre értitek😄 Nem akarok én gyönyörködni az erdõben, csak jó lenne néha látni, hogy ott van:S Például SP-ben elég gusztustalan, mikor egy jármû oszlopot kell támadni, és bemennek a fák közé, amik kitakarják õket, de úgy takarják ki, hogy ugye a hiányzó textúrán keresztül a füvet látom. Mintha a teherautók behajtanának egy buzi nagy láthatatlanná tévõ köpeny alá😄
Laca, van negyedik eset is, én 90%-ban ilyenkor kaszálom el a fákat: SP-ben nem tudok úgy elrepülni egy ellenséges reptér mellett, hogy ne cincáljam szét a dolgait, nem nyugszom, amíg egy rühes AA is életben marad (sajnos maximalizmussal vert meg az Isten...), és úgy szoktam, hogy nagyon éles szögben, szinte vízszintesen repülök rájuk, épp csak becsapódás elõtt kapom fel az orrát, így kurv@ sok idõm van célozni az apró kis szarokra (kell is) és gyakran megtörténik, hogy sebességvesztés miatt nem tudom felhúzni rendesen és lenyírom az erdõt az olyan reptereknél, ahol közvetlen közelben van a flóra😊

szekelyland
Ha Pogi lesz a rajparancsnok és te a kísérõ, akkor én és Szepy mester besorolunk géppárparancsnoknak és kísérõnek.

Her Laca
Jut eszembe!!!
Pogi kartárst szeretném választani ,és én kísérem õt!
Max belevauzok,hogy mit csináljon😊)

szekelyland
Látom ma este is lesz küldi. Jövök én is.

V Domino
Én ehhez csak annyit tennék hozzá,hogy repteret támadni totál felesleges,mert statikus cél 0,flak viszont jófajta gyorstüzelõ 40mm-es Bofors egy valaggal.

Ezt tegnap volt szerencsém megtapasztalni,mikor is egy ilyen lekapta a szárnyam,de bosszúm utolérte miután "Vegyetek fel a pártba!" felkiáltással elhelyeztem a lövegkezelõ arcán Emilem maradványát.<#mf2>

R.I.P. White Europe

Willenbrock
Ok😊

Her Laca
2.01 talán.Van valami patch hozzá de inkább várj amíg valaki hozzáértõbb pontosít😊 Én már semmit sem tudok😞

Willenbrock
Kösz,az UP jelenlegi verziója melyik? Azt hiszem a 2.0n van meg most.

Her Laca
Uraim ! Élmény volt önökkel repülni a csatorna felett 😊 Azért egy ilyen 30 as host kicsit más élmény mint 10-12 emberes hostocska😊
A tapasztalataim megosztanám veletek.
Egyrészt teljesen jó volt a server ,se laggok,se más zavaró körülmény nem volt.
Másrészt ,lévén szedettvedett társaságunk az összeszokott repülõ egység jeleit sem mutatta mégy nyomokban sem😊 ezért javallom,hogy a következõ repülések alkalmával osztódjunk géppárokra. Így ki lehetne küszöbölni az elkerülhetõ veszteségeket. A másik észrevételem a taktikánk.
Bombereket kell kísérni ugye a legtöbbször. Ujj dolgot nem kell kitalálnunk ,Galland bátyó annó mindent okosan kitervelt ,asszem csak követnünk kellene az instrukcióit.Tehát két lépcsõt kellene kialakítanunk ,az elsõ jó 1500 méterre a bomberek fölött lenne ,míg a magas kíséret fent várakozna 5-6 ezren.
Közvetlen kíséret az öngyilkosság , de ezt az élet be is bizonyította anno.
A Hurrik és spitek közelharcban egy jobb pilóta kezei között halálosak,kerülni kell ezt a fajta harcmodort, ki kell használni az emilek nagyobb gyorsaságát és elfûteni ha minden kötél szakad. Lefele !!! lévén a karburátor nem szereti ezt a fajta repülést😊
És ! Harcra fel!

Willenbrock!

Csak az ultrapack kell be kell állítani a 00_6DOF_Tracker_2_0_sHr és a
00_Hakenkruz_Enabler et. Ennyi.

Willenbrock
Ez a BoB war is érdekelne,ahoz mit kell telepíteni?

Willenbrock
A Buschon formája nem olyan szép.(nemhiába kapta ezt a nevet-a buschon valami spanyol bögyösgalamb fajta)Újabb szpitkultos-gonosznácis filmnek tûnik de nagyon kiváncsi vagyok rá.
Mostanában hogy kell moddolni az Il-2-t hogy menjen a Spit vs.109 mod szerveren-mit kell letölteni,linket kérhetek hozzá?
(a 4.09m óta nem foglalkoztam az Il-2-vel.)<#oooo>

no felregeltem én is, megyek rontani a levegõt<#idiota>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sziasztok! Elado Saitek pedalt keresek X52Pro Joy hoz, persze hasznaltat.

VO101Tom
Ennek a doksinak egy bõvebb változata a pumaszálláson a tan- és gépkönyvektõl letölthetõ. Van fedélzeti lövészeknek kiadott doksi is. 08 és 09. Sajnos egyik sem teljes, de több lap van bennük mint a linkelt fórumbejegyzésben.

www.pumaszallas.hu

Na azzal a kölökkel(1/JSpan_Wind) elintéztük a dolgot megkaptam az emailt (csak sokat kellett várni rá és itt volt a baj!!!!) ozt minden rendezve lett!😄 Csak az a baj hogy a teamspeakot nem tudom használni mert nincsen fülesem meg mikrofonom se (majd a közel jövõben ha anyuék megengedik veszek magamnak egyet!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

jah és nem is tudhatnék egyik századhoz se menni mert nincs fülesem se mikrofonom se joyom!!😄 De valahogy mindig sikerül felszállni és minimum egy gépet leszedni!Hát a leszállást azt hanyadoljuk(az csak stukával megy!)xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Hát az nem megy olyan könnyem!Ahogy mondtam beregisztráltam magam a BoB oldalra és utána megcsináltam a szokásos lépéseket a megérkezett emailkor! na de mikor lobby-in bemegyek a cooperativ roomba és csatlakozom a játékhoz akkor ez egyik kölök elkezd kötni hogy nem választottam magamnak Squads ! Hát hülyén éreztem magam mert hirtelen azt se tudtom hogy mi van ,de rájöttem hogy mi a baj visszamegyek ozt látom vannak magyar századok gondolom csatlakozok valamelyikhez hát meg is gondoltam magam ,mert sajnos 1 hónapos kiképzések vannak ozt a játék meg 5 perc múlva kezdõdött így visszaírtam a kölöknek hogy jó játékot de majd máskor játszok!Na de remélem nektek jól fog menni!😄

Zpogi
Akkor itt van a célzás-segítõ doksi amirõl beszéltünk.
Bag the Hun

Her Laca
Nem persze hogy nem de a bejátszások azok ebbõl voltak erre majdnem megesküszöm😊

VO101Tom
Ez a Dark Blue World egy egész jó film, nagyon látványos felvételekkel. Asszem olyan 2003-2004 felé bemutatták itthon is. Valamelyik mûvész moziban láttuk, egy cseh filmhéten. 720-as HD-ben megvan (ha megnéznéd), de magyar feliratot nem találtam még hozzá, csak angol van (Mo. nem is forgalamzták).

Ami a Hystory Channelen lesz vasárnap, az Lengyelekrõl szól (A Dark Blue World Csehekrõl), szerintem a két film nem ugyanaz.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Semmit,gyere fel lobby-ra a cooperativ room-ba ott meg a coopmission2 szobába oszt sanyi.

Na szóval regiztem a Bob-ra elolvastam amit tudtam ozt aktiváltam a szükséges modokat ! visszaigazoló emailt megkaptam rámegyek de valami Squads jelenik meg ott mit kéne tenni??

hogyan beszélnek benne csehül? Feliratozott legalább mondjuk angolul?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Nem tudom egyáltalán repképes emil van-e jelen pillanatban.