IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csatolok egy képet,nézd meg mi hiányzik és hozd létre azokat,majd másold be az emilek mappájába a skineket.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Savas:Add meg a mail címed és elküldöm.
De a gugli a barátod😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nem is foglalkoztam vele tovább próbáltam a bajtársak nyomára bukkanni.
Ezután látom, hogy enemy aircraft destroyed. <#eplus2>#eplus2>
Pogi:
Az elsõ képeden pont írják is. Át tudnád küldeni a tracket? Hátha rajtavan az ominózus pillanat.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nem ,rossz ,nem rossz.
Amikor a kutyusát hátrahagyta a szívem szakadt meg.
A BF felrobbanása tuti,hogy a Battle of Britani címû régi filmbõl van . Ezt le is ellenõriztem,de amúgy a repülõs jelenetek nagyon szépek.
Azért be kell látni ,hogy a spitfire az nagyon szép gép ,hogy enné meg a fene😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tomor László: Harcok az orosz égen.
Vagy van ez a Lufwaffe szolgálatában.
Mire ujjból felemelkedtem már a nagyja enemi le is esett.
Jó volt ez .végül is nem tartott soká a dolog és a magassági elõny jól jött ,de még egyszer mondom vigyázni kell a rácsapásokkal is,elõtte bizony fel kell mérni a terepet,mert egy ólálkodó spit vagy hurri megkeserítheti az ember napját.
LINK
Köszönöm,rámfér az okítás 😊
Ilyen a BoB-os skinem.
A tegnapi nap sem alakult valami túl jól,elõször egy Spitit csaptam meg,de végül Laca fejezte be a mûveletet 😊. A következõ rácsapásnál,mint kiderült a saját Stukáinkra borítottunk Dominóval,de amint felhúztam már záporoztak mögülem egy Spit lövedékei(Drebil volt),bele kezdtem egy függõleges orsóba,majd átestem.
Aztán egy nagy koppanás amibõl arra következtettem,hogy leszakadt a hátsó traktusom,egybõl ugrottam...és ekkor vettem észre,hogy csak a fél magasságim szakadt le,de itt már mindegy volt.
Késõbb a UKDed3-on írtam Drebilnek,hogy:"jó hamar végem lett 😊",erre legnagyobb meglepetésemre azt írja:"Õ meg jól nekem jött",
én meg azt hittem,hogy leszedett.
van vkinek doc, pdf, hasonló módban vmi jó repülõs könyve amit megosztana velem?
elsõsorban Punkától érdekelne a messzer, vagy egyéb 2vh-s dolog, de a pumák két könyve megvan (földön-égen/és boszorkányok)
még mielõtt valaki tiltakozna, a pumák eredetiben is megvannak a polcomon, a messzer c. könyvet pedig szinte lehetetlen beszerezni
de bármilyen repülõs mû érdekel 😄
köszi elõre is
GOOBY, pls
Szepyt nem kell bemutatnod. Volt alkalmam megtapasztalnom a "addiglövömamíglehet" harcmodorját. 😊
A contactba kell elküldeni az üzenetet?
De Szepyt pl kerülöm,mert egy õrült oszt ha kapás van lehull a veres köd azt se hall se lát😊
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Rögtön megoldódik eme problémád az Entekkel😊)
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
<#wave>#wave>
Laca, van negyedik eset is, én 90%-ban ilyenkor kaszálom el a fákat: SP-ben nem tudok úgy elrepülni egy ellenséges reptér mellett, hogy ne cincáljam szét a dolgait, nem nyugszom, amíg egy rühes AA is életben marad (sajnos maximalizmussal vert meg az Isten...), és úgy szoktam, hogy nagyon éles szögben, szinte vízszintesen repülök rájuk, épp csak becsapódás elõtt kapom fel az orrát, így kurv@ sok idõm van célozni az apró kis szarokra (kell is) és gyakran megtörténik, hogy sebességvesztés miatt nem tudom felhúzni rendesen és lenyírom az erdõt az olyan reptereknél, ahol közvetlen közelben van a flóra😊
Pogi kartárst szeretném választani ,és én kísérem õt!
Max belevauzok,hogy mit csináljon😊)
Ezt tegnap volt szerencsém megtapasztalni,mikor is egy ilyen lekapta a szárnyam,de bosszúm utolérte miután "Vegyetek fel a pártba!" felkiáltással elhelyeztem a lövegkezelõ arcán Emilem maradványát.<#mf2>#mf2>
R.I.P. White Europe
A tapasztalataim megosztanám veletek.
Egyrészt teljesen jó volt a server ,se laggok,se más zavaró körülmény nem volt.
Másrészt ,lévén szedettvedett társaságunk az összeszokott repülõ egység jeleit sem mutatta mégy nyomokban sem😊 ezért javallom,hogy a következõ repülések alkalmával osztódjunk géppárokra. Így ki lehetne küszöbölni az elkerülhetõ veszteségeket. A másik észrevételem a taktikánk.
Bombereket kell kísérni ugye a legtöbbször. Ujj dolgot nem kell kitalálnunk ,Galland bátyó annó mindent okosan kitervelt ,asszem csak követnünk kellene az instrukcióit.Tehát két lépcsõt kellene kialakítanunk ,az elsõ jó 1500 méterre a bomberek fölött lenne ,míg a magas kíséret fent várakozna 5-6 ezren.
Közvetlen kíséret az öngyilkosság , de ezt az élet be is bizonyította anno.
A Hurrik és spitek közelharcban egy jobb pilóta kezei között halálosak,kerülni kell ezt a fajta harcmodort, ki kell használni az emilek nagyobb gyorsaságát és elfûteni ha minden kötél szakad. Lefele !!! lévén a karburátor nem szereti ezt a fajta repülést😊
És ! Harcra fel!
Willenbrock!
Csak az ultrapack kell be kell állítani a 00_6DOF_Tracker_2_0_sHr és a
00_Hakenkruz_Enabler et. Ennyi.
Mostanában hogy kell moddolni az Il-2-t hogy menjen a Spit vs.109 mod szerveren-mit kell letölteni,linket kérhetek hozzá?
(a 4.09m óta nem foglalkoztam az Il-2-vel.)<#oooo>#oooo>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.pumaszallas.hu
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Bag the Hun
Ami a Hystory Channelen lesz vasárnap, az Lengyelekrõl szól (A Dark Blue World Csehekrõl), szerintem a két film nem ugyanaz.
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb