IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
Na készülünk, 12 magyar pilóta várakozik a lobbyn...

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Savas nem jössz?

Her Laca
Megérdeklõdtem. Ultrapack kell hozzá .

Kabóca ezt írta a lobbyn.
""Ma este 22oratol a coop mission2-ben lesz kuldetes. 2.1-ben fut, mod enablerbe be kell allitani a 00_6DOF_Tracker_2_0_sHr
00_Hakenkruz_Enabler""

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Milyen skin pack kell? Én nem telepítek semmit ,az én egyéni skinem tökéletes!!! Ha meglátják a tazmán ördögöt vagy berezelnek,vagy csak azért is lelõnek:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Nem tudom,hogy volt-e már,de itt van egy csomó kép az MKHL-ben valaha repült gépekrõl.
LINK
Ezt pl. ismerem:

Csepelen készült :),ha jól emlékszem Tökölrõl vontatják a csepeli Weissmanfred reptérre ami a mostani Szabadkikötõ u melett volt.

Én még nem tudtam, de szerintem érdemes, mert van valami opengl újítás benne. Ha nem jön be, akkor marad a 10.5

www.smart-bus.hu

Zpogi
Kijött a 10.7-es ATI driver valaki próbálta már,hogy hogyan viselkedik vele az IL-2?

"Egyáltalán menjek, vagy nemkívánatos vok? (részetekrõl)"

Még pár ilyen hülye kérdés és az leszel. Részemrõl is <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Akkor felkészülök az esti vadászatra. <#gonosz2>
Én innen töltöttem le a skineket, nem tudom, hogy kelleni fog-e.
TS címet tud adni valaki, vagy rakjam be a Rammstein-t a winampba?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Találtam egy kiba izé szóval egy nagyon király videót :)
Nézzétek meg kicsit hosszú,de megéri.
Airshow

Acid:Má mé lenné nemkívánatos,fõ ne basszá agyilag<#vigyor2><#zavart1>
Egyébként milyen skinpack kell hozzá?
Igen a Lobby-ról fogják indítani és a Hakenkruz-ot meg a 6 DOF Tracker 2.0-át kell aktiválni,remélem a sound mod-om nem kavar be neki.

acidrain
Regisztráltam a virtual BOB-ra, én is jönnék este.

Namármost olyan kérdésem lenne, hogy van 1 pár motyó, amit kérnek, pl a skin packot feltelepítettem, azon kívül kell -e még valami?
Lobbyn, majd este indítják a szervert, vagy hogyan lehet majd csatlakozni?
Egyáltalán menjek, vagy nemkívánatos vok? (részetekrõl)
Válaszokat elõre is köszönöm.

szekelyland
Én es jövök, há hogyne jõnék.
remélem béférünk

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Zpogi
Na most akkor van idõ eltolódás vagy nincs?

Utána néztem és tényleg nincs :)

Zpogi
Tényleg tök jó volt a tegnapi reppenés a Rigán :)

Említettem Alexnek,csak mondta hogy nincs feltelepítve az Ultrapack,de majd felrakja. Jó lenne,ha összejönne tényleg,de szerintem nem nagyon fogunk beférni :(

Én megyek.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Kérlek szépen:) avval kezdõdött ,hogy felszálltam és volt egy lavor amit egy kisebb 4 fõs csapat üldözött. Lévén ,hogy láttam a neveket V4 bõl vagy három meg asszem kabóca ,be is írtam,hogy ennek sanyi lesz. Mire leírtam le is esett. Visszakanyarodtam a reptér felé ,látom ám,hogy 5-7 enemi erõlködik magassági fölényben.Nosza odahatoltam,persze a többiek is. Nem akarom részletezni,legyen elég annyi,hogy igen rövid idõ alatt meg lett tisztítva a légtér. Mondjuk majdnem mindenki fókával volt.
Mondtam is ,hogy a régi szép idõket idézi ez a mozzanat :)

szekelyland
milyen jelenet?

Her Laca
Köszke.
Én mindenképp akarok menni,ha többen megyünk akkor a 77 es ts en összejövünk ,oszt lehet jól operálni .Variék nem jönnek?:))
Mert tegnap az az ominózus jelenet nagyon tetszett:D

szekelyland
ja most látom hogy turszmaszter joyról van szó. Sebaj, ha nincs a feszítõnek túl nagy játéka, akkor valószínû ugyancsak a potméter rögzítésére gyanakszom

szekelyland
A logitech joyoknak van gyakran egy gyári hibája, éspedig a potmétert egy mûanyag pöcök tartja rögzítve egy kis résben, ez a pöcök meg szokott lazulni, így a potméter mozogni kezd, ezért nem áll vissza középre.
A tekerõs oldalkormány esetében is így van ez, a szerencse az, hogy nem kell szétdni a joyt, csak a markolatot kell szétvenni, és a potmétert rögzíteni (pillanatragasztó, poxypol, stb). Óvatosan összerakod és mehet is a buli!

V Domino
?
A spanyol idõ ugyanaz,mint a magyar,nincs idõeltolódás.Ki jön egyébként?Én tervezem,hogy repülök egy jót.

R.I.P. White Europe

Zpogi
Laca!
Drebil megkért,hogy szóljak neked,mert a Virtual BoB Spanyol idõ szerint indul 22 órakkor,nem pedig magyar idõ szerint. Tehát nálunk 9 órakkor fog kezdõdni az Angliai csata :)

Zpogi
Igen,már megkaptam én is :)

Más:
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem.
101/9_Döme vett egy Trustmaster T-Flight Hotas V2 joy-t,de az oldalkormányával van egy kis gondja,ha belépi valamerre nem áll vissza középre és így eléggé gáz vele célozni meg le ill. felszállni.
Esetleg,ha van valami ötletetek osszátok meg velem légyszi :)

Elõre is köszi.

nekem a regisztracio utan fel nappal kesobb jott a valasz

acidrain
Jelentem a savas ott lesz, + még pár haver, meg az asszonnyal még megbeszélem, hogy akar-e jönni, vagy sem. 1 biztos hogy mi csak szombaton leszünk ott. Jó lenne összefutni.

szekelyland
nálam a gmailos címre küldött levelet a spam mappába tette

Her Laca
Hát traktorozni gondoltam:) már ha van kereslet rá ,de a reppenés is kérdés.

Hová? Traktorra vagy repülni?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Zpogi
Regisztráltam én is,de nem kaptam válasz mail-t. :(

Her Laca
A traktoron ilyen jól lehet keresni? 1-1 óra shopping a jelzett bevásárló egységekben?Mert azonnal megyek csak mond a címet:) Traktorra magyar!:D
Ez a megoldás .
Lacusch jössz?:))

szekelyland
na akkor holnapra elintézem a szükséges tennivalókat a felszállási negedély reményében (közös bevásárlás, 1 óra a ruhaüzletben, 1 óra a cipõrészlegen, ma este én fõzök és este egy közös elbeszélgetés...... )
És még mondja valaki hogy nem vállalok áldozatot a repülésért!!!!!!

Her Laca
Holnap van egy 22 órakor este.

szekelyland
Már be is regiztem. Érdekesnek tûnik...

Her Laca
Ez igen érdekes mi több tetszetõs.
Konkrét idõpontok vannak ahogy nézem,nincs várakozás,és általában napi egy két bevetés.

szekelyland
Na eldõlt a döntés, jövök Kecskemétre 7-8 ikára.
Ki jön pontosan, hogy tudjam menny lityit hozzak magammal?
Lehet sátorozni a reptér környékén?

Oké köszi majd a gyakorlatban elválik

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
A .psd fileokat a Photoshop kezeli, a betûtipusokat meg a Windows/Fonts mappába másold be. Vannak psd-k amik iknok meg felségjel gyûjtemények, van olyan ami elmenthetõ skin-sablon. Megynitod, és látod mi van benne.

Ha konkrét kérdésed van, arra tudok válaszolni, de a Photoshop sokkal bonyolultabb, hogy egy nulláról induló gyorstalpalónak itt nekiálljak. Azt tudom ajánlani, hogy itt nézz körbe: http://www.simmerspaintshop.com/forums/forum37-photoshop-tutorials/ meg itt: http://www.tutorial.hu/cimke/photoshop/ Meg youtube-on is kereshetsz tutorial videókat. Sokkal többet tanulsz meg a programból, mintha elkezdeném felsorolni melyik ikon mit csinál (és az is fél lap lenne).
Illetve van még itt: http://dvd.szoftver.hu/ az Adobe Photoshop Gyorstalpaló DVD, az is jó, használható, alapoktól indul, és magyar nyelvû - ha ez szempont.

Amik a Skinezéshez kell, hogy képben legyél (csak címszavakban), vagy egyátalán tudd mire való:
- Layerek (alapelvek, layer ablak tetején, alján lévõ ikonok, csúszkák)
- Kijelölések (Típusok, Magic Wand, Cut, Copy, Edit > Copy Merged, Free Transform, Warp)
- Ecsetek (tulajdonságok, használati módok, import, ecset készítés) - itt amivel szívás lehet, és ez nem PS miatt, az az egér. Ceruzával (mármint digit tábla) rajzolt dolgokat nem fogsz tudni egérrel utánozni, ezen segíthetnek a saját gyártású, vagy letöltött ecsetek (Brush)
- Image > Adjustments menüpontjai, ezek a szinek kontraszt, szaturációs beállításaihoz kellenek (layer ablak alján is vannak ilyen gombok, elvileg azokkal rugalmasabban lehet ezeket álligatni, viszont elsõre bonyolultabb lehet a layerek miatt). Ha nulláról kezdesz skint, akkor ezekkel elvileg nem lesz dolgod.
- vannak oylan eszközök, amik nem (csak) szinekkel dolgoznak, hanem elmosnak, összemosnak, fényt vagy árnyékot erõsít, szaturációt viszi fel-le, stb. Bal eszköztár Blur, Sharped, Smudge és a Dodge, Burn, Sponge eszközök
- Persze a szövegek írása is fontos lehet, T mint Type eszköz.
- Néhol szükség lehet a Clone Stamp toolra (bal eszköztár ez is), de ez a nagyobb felbontású, foto minõségû textúráknál jön inkább jól, ha te rajzolod a festést, ott kb mindegy.

Ezekben a tutorialokban az Il-2re vonatkozó rész persze nincs benne, ami spéci dolog van, az annyi, hogy mikor elkészültél az 1024 x 1024 vagy 512 x 512 pixel méretû képpel, utána menüben (nem baj ha nem érted most, amikor csinálod, egyértelmû lesz <#zavart1> ): Image > Mode > Indexed Color > OK > OK, majd Save As, .BMP > OK > 8bit. Ezt a képet másold be a paint shemes mappa megfelelõ mappájába.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Sok nõi pilóta repült a szovjet légierõben, köztük vadászpilóták is. Anna Jegorováról némi infó.

www.pcpilot.hu

V Domino
"A Sturmovik egyik leghíresebb pilótája Anna Jegorova, aki lelövéséig 260 bevetést teljesített a típussal."

Hoppá,ez egy hölgy??260 bevetéssel?Ez nagyon komoly,ha igaz és nem csak propaganda.

R.I.P. White Europe

köszi!
:D

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Oké már megvan!!!!!sorry

MH 59 Szentgyörgyi Dezsõ Repülõbázis.

A Béna.

Sanyo
Csak olvasd végig, benne van. :)

www.pcpilot.hu

Kirõl nevezték el a kecskeméti harci repülõteret?
Ezt a nevet valaki megtudná mondani nekem!?Mert szégyen gyalázat de Magyar létemre nem tudom!:( vagyis nem ugrik be!:(

ööö hát az elején!:( beszereztem a fotoshop11 haveromtól de nem tudom hogyan lehet egyátalán a felségjelzéseket leszedni és mást tenni a helyébe! Meg amit gmailre küldtél nekem hova tudnám betenni!???

Sanyo
Akit érdekel egy eredeti Wings of Prey... :)

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Hol vesztetted el? :)

www.pumaszallas.hu

Hát, az lehet... na de a Fóka értékén az sem ronthat <#taps>

Kikapcsolt "realistic gunnery"-vel rookie AI ellen...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Fóka az Isten Csak keményen. <#violent><#eplus2><#bdead>