IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A RoF-ban ez másképpen van ... CoD-ban Speedtree van asszem ...
Ráadásul a Rof nem olyan erőforrásigényes, míg a CoD-ot megjelenése óta butítják-javítják, hogy normálisan menjen ...
A kényszerleszállás, amit írtál, az oké, de tényleg van ezeknél sok fontosabb dolog ... Én is szeretek alacsonyan repkedni :) BS-ben "autóversenyeztem" sokat ... érthető, hogy hiányzik ez a dolog, csak egyelőre sokadrangú kérdés ...
A törmelék az más ... az szimplán dühítő megintcsak :) Főként azért dühítő, mert a törmelékbe repülés az egy olyan helyzet, ami teljesen életszerű, és sokszor előfordulhat dogfight közben ... Ezt én is sajnálom ... (RoF-ban az ideg szétvert, mikor egy szép sorozatlövés után egy leszakadó csűrő elvitte a légcsavarokat ... mégis szerettem :) )
Bocs, de mostanában negatív vagyok :(