IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lenne egy költői kérdésem:
- adott egy szim, ami béta mivoltja miatt igen erőforrásigényes
- ez a szimulátor a repülésről szól
- ez a szimulátor Anglia és az öreg kontinens közötti csatorna feletti légiharcokról szól leginkább
- ez a szimulátor hemzseg a bugoktól
Miért is olyan fontos, hogy a fák ütközése le legyen modellezve???
Ez nem redbulerrész ...
Tényleg nem akarok kötözködni, de Black Shark esetén még megérteném ezt az óriási problémát, de kb. akkora szőrszálhasogatás mint ROF-ban a szélzsák ...
Ne haragudj, nem személyesen neked szól, de engem személy szerint kiakaszt ez a probléma :)
Ennek a fő oka: anno WoP fórumon ez nagyobb gondnak számított mint a multiban az ellenfél elé 500 méteren spawnoló messzer ... mindenki azért sírt mert a fáknak ütközés nem okozott gondot ... vagy ottvan a ROF-os szélzsák ...
Én NEM akarom, hogy ezt megoldják, mert ki kell majd kapcsolni emiatt a fák megjelenítését , mert egy nagyobb erdő felett annyira leterheli majd a gépeket.
Vannak zeknél lényegesen nagyobb gondok is ...
Anno Leon papa is mondta ezt, neki is mondtam, én lennék a legboldogabb, ha ez lenne a legnagyobb probléma a CoD-ban, de lássuk be, egy rendeltetésszerűen használt repülőgép optimális esetben maximum konvergál az erdőhöz ...