IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Az OW-t olyan coop mission-nek kell elképzelni, ahol a server generálja a térképet az alapján, ahogy a szemben álló felek teljesítenek. Talán ez áll legközelebb a valósághoz. Vezeti az egyéni és a század statokat. A bevetések során nagy hangsúja van a stratégiának, hogy melyik repteret vagy szektort kell támadni, vagy éppen védeni. Van ún. recon, ahol egy bombázó felderítést végez. Erre a momberre, amit mindig humán vezet jobb esetben úgy kell félteni és őrizni mint a sakk-ban a királyt. Ha leszedik, kb. lőttek az egész bevetésnek. Továbbá van földi szállító egységek, convoyok védése/támadása, camp-ek foglalása stb. Egyesek szerint ez az online repülések sava borsa. Egy időben én is rákaptam egy kicsit, de annál jobban meguntam az egészet, mert sok idő és energia pazarlás egy normális war összehozása.