IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezt találtam ,kissé lehangoló.
Becze Csaba írta a Roncskutatóknál.
"Egyszer már feltettem egy képet aSzobránczy sírjáról, de a szerkesztők anno nem tartották elég érdekesnek, hogy kirakják.
Egyébként nincs rajta a neve, a kriptát már egy másik család használja - rendes emberek - de nem "lakoltatták ki" szegény Kacsát. Az a baj ott is, hogy az öregúr meghalt már és csak a nagyon idős özvegy látogatja a sírt - nem tudom, mennyire közeli/távol rokonaik vannak, remélem az ő halálával nem fog az a család is kihalni. Mindenesetre azt már azonnal jeleztem, hogy szívesen fizetem a sírmegváltást, mert nem fogom hagyni, hogy egy olyan kiváló ember, mint szegény Szobránczy volt, egy köztemetettek és megváltatlanok parcellájába kerüljön :-("