IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Nem összehasonlításként gondoltam.
    Az egy árkád, de azt hiszem neked nem kell bemutatnom a Wop-t.
    Csupán arról van szó, hogy pl a házak, fák milyen kidolgozottak, akadás nélkül fut. Földközelben, víz felett mindenhol. Kövezzetek meg, de nekem bejön a WoP garfikája is. A gépek kidolgozása csak IL-2 szinten van, kicsit feljavítva, de a földi tájak, városok jók. Csupán arra akartam kitérni, hogy a cod-ban mindez csak a víz felett van így, szárazföld felett egy kicsit akad. Ezzel nem is lenne baj, de össze-vissza akad. mikor milyen kedve van.
    Az alap -első cod akadt. Az első pachel a 915-össel, jobb lett, és a 072-essel is. De a lagújabbal visszaestem az "alap" CoD alá. Nkem nem tűnt előrelépésnek a sko pathelgetés. De mégegyszer mondom, egy nagyobb patch (mint pl anno az IL-2 forgotten battles) megoldhatja a problémát.
    Gondolom/remélem most azért dolgoznak a fejlesztők, hogy összesszedjék ezt a játékot. Ha tényleg 4 magra lenne optimalizálva, és normálisabban kezelné a dolgokat a játék (nem hiszem, hogy egy hd6850-esen akadnia kéne 4 giga 1600-as rammal, i5 760-al), akkor még jó is lehet.
    Én személy szerint hiányolom a többi géptípust (zéró, P-40, mustang, bombázók armadája).