IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Köszi szépen.
    Jó a pogi által adott link is, csak egy kicsit fel kell frissítenem a németemet:)
    A cod-hoz visszatérve.
    Én a gyengébb IL-2 szervereken szoktam repülni (ded1 ded3). Mikor a cod megjelent, szinte alig voltak fent, azon a héten. Azóta szinte mindíg full tele van a szerver. Sokan kipróbálták, és most várják a nagyobb patchet, mert am eddig volt csak tűzoltásra jó. Ez még nincs kiforrva. Röhej, hogy egy ps adaptáció (wings of prey) simán, szagatás nélkül full-fullon megy, míg a cod hol akad, hol nem.. Optimalizálatlan az egész.Ide nem 30-60mb-os patch kell, hanem 500mb-1gigás legalább. azt nem hiszem el, hogy eedig csinálták, ültek a tökükön, majd a kiadás előtt Oleg odaszólt Koljának, hogy: Tesó, hogy áll a proci használat, akad még? Kolja: Baszki, a sok muffos oldalt nézem, hagyjál már. Majd feldobunk pár peccset. Csak tudod, már 6 éve ezt a szart csinálom, akkor még dx9 volt, most hogyan adaptáljam dx11-re hirtelen?
    Valahogy nem hiszem el, hogy olyan egyszerű egy patchel 4 magra optimalizálni a cod-ot. Ha meg annyira egyszerű, akkor mire vártak eddig? Így kell kiadni egy játékot? Vagy a crysis2 hibájától féltek? (valaki a kiadás előtti bétát lenyúlta, torrentrő gyakorlatilag simán leszedhető- a kiadó kérte a crysis fanokat, hogy "igen ez így van , de légyszi inkább vegyétek meg...")
    Nekem kevés a repülhető géppark, szeretek ámerikái vagy japán géppel is repülni. Vagy akor a többi paripával.
    Szóval cod majd akko, ha kijön abból az 1946:)