IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nem így van.
    A Spit I és a Hurri nem olyan über, mint a Spit IIa, de az nem is egy "évjárat" az E-3-al. De ezt többször leírtuk már itt. Spittel tényleg könnyebb dolgod van, ha kezdők közt kell lövöldöznöd, ha forgolódó Emilekkel harcolsz (ahogy il2-ben is). De ha olyan német ellen repülsz, aki csak magassági fölényből támad, megtartja az energiáját és lehetőleg el is talál ha lő rád, akkor ugyanúgy nem lesz esélyed ellene, mint il2-ben.
    A mostani FM nagy magasságú része biztos változni fog, nem csak a meszának vannak gondjai magasan, hanem minden gépnek. Stuka sem tud 6000 m fölé emelkedni, pedig még a manualban is 9200 m lenne a csúcsmagasság.

Azt, hogy kijavítják, ha valami hibás, arra egy konkét példát is tudok mondani, ott a mesza ívelője. Manualban benne is van, konkrétan leírják, hogy "az ívelőt kézzel kezelték, egy vagy két (!) percig is eltartott míg teljesen kitérítették, ezért a landing flaps-et nagyon ritkán használták". Mikor 1C fórumon írtam, hogy ez lassú, ott is példálózott az egyik spanyol srác, hogy olyan pilótákkal beszélt sokat, akik a BOB forgatásán (1969-es film) 109-es Buchont repültek, "szerintük is beletelt egy percbe amíg kiengedték, szorult a hajtókerék, és csúszott az olajtól" (kösz b+, talán karban kéne tartani :) ). Volt viszont egy video (one summer two messerschmitts), amiben kabinból felvesznek több repülést, az egyiken tisztán látszik, milyen gyorsan tudja betekerni az ívelőt. Azt belinkeltem, és a következoő patchban már ki is javították (én lepődtem meg rajta a legjobban, mert 1C-től hivatalosan senki nem szólt hozzá a fórumban, gondoltam le sem sz*rják). Ami most van benne, ez már teljesen elfogadható sebesség.