IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    De sajnos szerintem nem fogják:( Válaszolva mindkettőtöknek, nekem az a véleményem, hogy amig világ a világ mindig a spit lesz az überkirály. Hogy miért? A szövik nyerték a háborút. A győztesek irják a történelmet. ráadásul ez bárcsak egy szimulátor, a kora mához közeli és van benne bőven ideológia. Az egyik fél mindig is elitélt lesz és nem irhatja át a történelmet a végeredmény tekintetében. Anglia felett ha ez nem is teljesen igaz de általában a háború alatt a német volt kevesebben jobb technikával, és a túlerő győzte le. És valakit túlerőben legyőzni nem a leghősiesebb legférfiasabb érzés. Online ráadásul nincs is lehetőség hogy mondjuk az egyik oldalon többen legyenek, igy egyenlő számban a jobb német haditechnika az ésszel való harcal győzne. Ez viszont semmi áron se történhet meg és elsősorban azért van egy a szim hogyx a vörös oldalon repülők érezzék hősöknek meg firfinak magukat ahogy a gonosz ellen harcolnak és vigyorogjon magában, milyen jól elvertem azt a 3 messert egyedül milyen jó lettem volna 40-ben. A messerpilóta ilyet ne nagyon érezzen. No nem tudom érthető volt-e a gondolatmenetem de én igy látom. Aztán lehet nem igy van.