IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lehet ez a nagy magasságú repülést azért nem gond egyenlőre, mert nincs online war szerű repkedés, dogszerveren meg ha 4000-en vagy, akkor már nagyítóval keresed alattad a gépeket. Én a DB601N -es E-7-et várom :) 
Nemrég Stukával szivattam a Hurrikat, egyik nap Hetti ellen pl energiaharcot is vívtam, végül forgolódás lett belőle, de leesett. Az is durva :)
Az AI pár dolgot leegyszerűsít, volt hogy álló motorú géppel leszálltam, választottam másikat, amit otthagytam azt az AI szépen bevezette az állóhelyre. De ez is csak egyszer volt. Vagy van pl a Tiger Moth, kb 5 perc amíg felmelegedik annyira a motor, hogy fel tudjunk szállni vele, az AI rászúrja a gázt és indul is. De ezekről szólni kell fórumon, és kijavítják.
A motorindítás csak meszán egyszerű, karburátoros gépeknél fontos hol áll a gázkar, mennyi a mixture, be kell melegíteni, figyelni a fodulatszám ingadozásait, ha köhög állítasz a keveréken, és vársz míg a mutatók odaérnek, ahova kell. De ha megtanulod, akkor a valóságban is rutinból megy ez. Vagy gondolod RL minden egyes felszálláskor úgy szállnak be a gépbe, hogy "mit is kapcsoljak, mit is kapcsoljak... ááá.. mondjuk ezt...?" :) Pont a háborús visszaemlékezésekben olvasni, hogy riadóstartnál milyen gyorsan levegőben voltak, ott is rutinból ment már minden. Egyébként amin meg bonyolítani lehet még (elektromos rendszer kapcsolgatásai, indítómotor pörgetése, gyújtás ráadása, üza pumpa tényleges használata, motor melegítés, fegyverrendszer ki/bekapcsolása, oxigén rendszer használata, rádió beállítása), ezekről fórumokban már szó van, többen kérik már a teljesen full real kabint, hogy minden egyes kis szart kapcsolgatni lehessen. Ha az ember vérszemet kap :)