IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
hozzászólva az onlány reppenéshez, én minden nap próbálgatom
tegnap kb 2 órát próbálkoztam
ami tetszik:
-messzer kiskalával simán van esélyed, nem kell aggódni ha elfogy a huszas (ami igazából olyan mintha kb nem is lenne)
-jó a ff
-általában tetszik a fm, dm, nagyon élvezem hogy simán tönkre lehet tenni az ellen gépét kiskalával is úgy hogy nem is tudsz róla, jó ez a részletes sérülési modell (persze ez igaz a saját gépre is)
-tegnap sikerült néhány spitet lelőnöm, egyiknek elvitte a fél szárnyát a lövésem és szépen orsózva lezúgott
ami még nem az igazi:
-onlány furcsaságok (pl hang nélkül, álló légcsavarral repülő gépek, furcsa fegyverhangok a semmiből, lag)
-emil motorhang kb mintha alapjáraton menne, semmi sebességérzet
-még mindig nem találok el semmit célozva az emillel, csak kapáslövésből, sajna a revi semmit nem segít nekem, ez óriási hátrány, bár valószínű csak én vagyok a béna (meg amúgy is a 20-as dübörög de kárt nem csinál)
-full real-on is kezd quake-re hasonlítani a gépkezelés, kb 3 mp elindítani egy egymotorost
de amúgy tetszik, kell neki idő mire kiforrja magát