IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    90%-ban igazad van (én pl. egyszer próbáltam a CoD óta a 4.10.1-et, és nem is akarom többet), de engem pont az érint, ami el van kúrva a Messzer 5k feletti repmodelljében.
    A Il-2-ben, ha komolyabb szerveren mentem, 6k alatt csak fel- és leszálláskor voltam, illetve rácsapáskor. Ha e magasság felett összefutottam egy szövivel, akkor nagyon nagy eséllyel köze sem volt ahhoz, hogy lelőjön.
    Hát itt nem ez a helyzet, a Hurri is és a Shit is 9k-n 200-zal gyorsabb az Emilnél... (grafikon szerint)
    Hab a torán, hogy a Hurri és a Shit gyakorlatilag azonos teljesítménykarakterisztikával rendelkezik.

Érdekes még a Beaufighter (AI) repmodellje, úgy fordul, mint egy egymotoros vadász... (A Bf110-re is vannak kritikák)

Szárnyatlan gépeket én láttam már párat, linkeltem is egy Br-20 szárny nélküli köteléket.

Ismét olvasgatom az angliai csatáról szóló könyveket, szöges ellentéte a játéknak...